Koçer’den esnafa destek ziyaretleri

Koçer’den esnafa destek ziyaretleri

4.05.2016 10:34:52

Her zaman vatandaşlarla iç içe olmaya özen gösteren Silivri Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Nuray Koçer, esnaf ziyaretleri yaparak birlik mesajı verdi. Esnafların isteklerini ve sorunlarını yerinde dinleyen, yeni açılan işyerlerine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Koçer, yoğun mesaisinde evlilik merasimlerine de yer vererek genç çiftlere ömür boyu mutluluklar diledi.

SİLİVRİ'NİN GELECEĞİNE ÜYELERİYLE BERABER YÖN VERME ARAYIŞINDA
Esnaf ve sanatkârın taleplerini göz önünde bulundurarak üyelerinin her türlü ticari ve sosyal hakları için mücadele vermeyi hedefleyen Koçer, bu çerçevede bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Esnafın çayını içerek sıcak diyaloglar kuran Başkan, samimi ortamda gerçekleşen ziyaretlerde vatandaşlarla Silivri ile ilgili fikir alışverişinde bulunup rahatça sohbet ederek beklentileri öğrendi. Gümüşyaka, Değirmenköy ve Çanta Mahalleleri ile Basınkent 4 Sitesi esnaflarıyla bir araya gelen Koçer, “Silivri için yapacağımız her türlü hizmette siz değerli kardeşlerimin fikrini alarak projeler üretmek ve bu projeleri hayata geçirmek istiyoruz.” dedi. Ayrıca Koçer, Silivri Esnaf ve Sanatkârlar Odası üyesi esnafın 2'nci işyerinin açılışına katılarak kendilerine yeni işyerlerinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

ÇİFTLERİN MUTLULUKLARINA ORTAK OLDU
Gençlerin en mutlu günlerinde heyecanlarına ortak olarak hayat boyu saadetler dileyen Koçer, evlilik hediyelerini takdim etti. Özdamar, Memiş ve Akçay ailelerini tebrik ederek hayırlı uğurlu olsun dileklerini iletti. Esnaflar ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, bu ziyaretleri sıklaştırması temennisiyle Başkan Koçer'i uğurladılar.


Hazal BAŞARAN

YORUM YAP