Kız çocukları okusun buluşması

Kız çocukları okusun buluşması

11.03.2022 11:55:05

Silivri Kadın Girişimciler Derneği ve Harikalar Diyarı Anaokulu anlamlı bir projede buluşarak örnek bir işbirliğinde bulundular.

Silivri Kadın Girişimciler Derneği ve Harikalar Diyarı Anaokulu “Kız çocukları okusun” diye Sihirli Sandviç Projesinde buluştular. KAGİD üyeleri minik ellerle birlikte sandviçler hazırladı ve bu güzel projeye destek için gelen üyeler, 8 Mart Dünya Kadınlar günü özelinde, çocuklara kadının her meslek grubunun içinde yer alabileceği mesajını vermek için kendi meslekleri ilgili kısa bilgiler aktardı. KAGİD Başkanı Öznur Kırkıcı sürücü kursu işletmesi, Belma Bulut Keleş avukatlık, Dilek Sırdaş radyo ve sunuculuk, Nedret Kahraman güzellik merkezinde uygulanan işlemler, Aylin Ertürk servis şoförlüğü, Sevginar Sali de gazetecilik mesleği hakkında bilgiler paylaştı.

Harikalar Diyarı Anaokulu sahibi Ebru Akgün Pekel, Kadın Girişimciler Derneğine ilgi ve proje işbirliği için teşekkür ettiler. Kırkıcı ve üyeleri eğitim kurumu ekibi ile öğrencilerine başarılar dileyerek ziyaretlerini tamamladılar.

YORUM YAP