Kaymakam Bekarlar, şampiyonları ödüllendirdi

Kaymakam Bekarlar, şampiyonları ödüllendirdi

29.03.2016 15:31:52

Silivri Lions Beyaz Melekler Kulübü Dünya 3.'sü down sendromlu sporcu Volkan Yavuzaslan ve Türkiye Şampiyonu otizmli sporcu Hasan Hüseyin Akkar, hafta içinde Silivri Kaymakamı Faruk Bekarlar'ın konuğu oldu. Sporculara Kulüp Başkanı Mesut Özdoğan, antrenörleri Yavuz Ergen ve Hasan Okan da eşlik etti.
Türkiye Özel Sporcular Federasyonu tarafından, 7 bölgeden down sendromlu, otistik ve zihinsel engelli sporcuların katılımıyla, 9-17 Mart 2016 tarihleri arasında düzenlenen Atletizm Şampiyonasında ilçemiz kulüp sporcuları başarılarına başarı kattı.
Dünya 3.'sü down sendomlu sporcumuz Volkan Yavuzaslan Atletizm Şampiyonası'nda 21.31 metrelik derecesiyle Bölge Birincisi oldu.
Kulübün otizmli sporcusu Hasan Hüseyin Akkar ise 20 yaş kategorisinde Disk Atma branşında Bölge Birincisi olmanın yanı sıra, bir de 400 metre yarışmalarında yine birinci oldu.
İki sporcu da Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu tarafından düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonasına gitmeye hak kazandı.
Silivri Kaymakamı Faruk Bekarlar, sporcuları ve kendilerini yetiştiren öğretmenleri tebrik ederek, Türkiye Şampiyonası ve sonraki müsabakalarda da başarılarının sürmesini diledi. Bekarlar, sporculara bir de altın hediyesinde bulundu.
Silivri Lions Beyaz Melekler Kulübü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında düzenleyecekleri Oğuz Aksaç'ın da sahne alacağı geceye Kaymakam Bekarlar'ı davet etti.
Renginar SALİ

YORUM YAP