Karne hediyesi Ocaktan

Karne hediyesi Ocaktan

20.01.2022 09:27:11

Silivri Ülkü Ocakları, başarılı öğrencilere karne hediyesi olarak Odak 2023 Hızlı Okuma Yazılımını sunuyor.

İl ve İlçe Ülkü Ocakları, 50.000 adet Odak 2023 Hızlı Okuma Yazılımını karne hediyesi olarak dağıtacak. Silivri Ülkü Ocakları, 2021-2022 eğitim-öğretim yılının birinci döneminde Takdir ve Teşekkür Belgesi alan öğrencilere, odaklanma seviyelerini yükselten Odak 2021 Hızlı Okuma Yazılımını hediye etmeye başladı. Bu kapsamda dağıtımlar Gümüşyaka Anadolu Lisesi, Şerife Baldöktü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Necip Sarıbekir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Yusuf Sarıbekir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Özel Silivri TÜRAM Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne gerçekleştirildi.

“LİDERİMİZ SAYIN DEVLET BAHÇELİ BEYEFENDİ ÖNDERLİĞİNDE”

Yarıyıl tatiline az bir süre kala takdir ve teşekkür alan öğrencilere karne hediyesi olarak Ülkü Ocakları olarak 50 bin adet Odak2023 dağıtacaklarını belirten Genel Başkan Yıldırım: ‘'Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi adına Türk gençliğine karne hediyesi olarak Odak2023 dağıtacağız. Gençlerimiz karne hediyelerini kendilerine en yakın Ülkü Ocaklarına giderek temin edebilirler'' dedi.

ODAK2023 NEDİR?

Odak2023 ile ilgili bilgi veren Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım: ‘'Odak2023, okuma hızını artıran odaklanma seviyelerini
yükselten ve Türk gençliğine sınavlarında başarı sağlayan yapay zeka teknolojisi ile üretilmiş bir eğitim programıdır'' ifadelerini kullandı.
Odak 2023 kullanan öğrencilerin derslerinde, lise ve üniversiteye giriş sınavlarında üstün başarı sağladıklarını dile getiren Başkan Yıldırım,
gençlerden bu sene de büyük başarılar beklediklerini belirtti.

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki Parayı veren düdüğü çalar mı?
Sonraki »

YORUM YAP