Karne gününden renkli kareler

Karne gününden renkli kareler

1.02.2016 10:50:17

2015-2016 Eğitim-öğretim yılı birinci döneminin 22 Ocak 2016 Cuma günü sona ermesiyle birlikte ilköğretim ve ortaöğretim okullarının yanı sıra okul öncesi eğitimi öğrencileri de karnelerini aldı. İlçemiz anaokullarından Renkli Balonlar, Yıldız Çocuk Evi, Arya Kreş ve Gündüz Bakımevi, Akd Kids Anaokulu öğrencileri de karne sevincini doyasıya yaşadı.
Düzenlenen törenlerde bazı anaokullarında veliler de katılarak en kıymetli varlıklarını bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadı. Bazı öğrenciler kostümler giyerek en sevdikleri kahramanlara büründü. Karne törenleri birbirinden özel ve renkli karelere sahne oldu.
Bir dönem boyunca öğrencilerinin gelişimlerini takip eden öğretmenleri değerlendirmelerini yansıttıkları karneleri tek tek dağıttı. Çoğu öğrenci ilk kez karne almanın heyecanını yaşadı. Daha sonra düzenlenen müzik dolu eğlencelerle minikler heyecanlarını dans ederek attı. Coşku ve sevinç dolu anlar yaşayan minikler görülmeye değerdi. Günün anısına bol bol fotoğraf çektirilerek ilk karne töreni ölümsüzleştirildi. Sınıf öğretmenleri, gösterdikleri çaba ve yaptıkları özverili çalışmalardan dolayı öğrencilerini tebrik ederek, başarılarının devamını diledi. Törenlere katılan veliler de öğretmenlerine emekleri dolayısıyla teşekkür etti.
Renginar SALİ

YORUM YAP