Karaca’dan, Silivrili okçulara yemek

Karaca’dan, Silivrili okçulara yemek

6.03.2017 09:22:42

Silivri'nin ilk okçuluk kulübü olan Silivri Yüzok Spor Kulübü geçtiğimiz hafta Ankara'da yapılan şampiyonada madalyaları topladı. Bu başarının ardından ilçe esnafı sporcularına sahip çıkmaya devam ediyor.

Kulüp Başkanlığını Engin Akın'ın yaptığı Silivri Yüzok Spor Kulübü geçtiğimiz hafta sonu Ankara'da federasyon ve özel bir firma tarafından organize edilen Minikler Türkiye Şampiyonasında kızlarda bir Türkiye Şampiyonu, erkeklerde bir Türkiye rekoru ve kızlarda da takım üçüncülüğü elde etti. Alınan derecelerin ardından Silivri'de faaliyet gösteren ve sporcu dostu Serdar Karaca'nın sahibi olduğu Karaca Döner'de turnuvaya katılan tüm sporcular yemekte bir araya geldi. Serdar Karaca'nın ev sahipliğinde yapılan organizasyonda sporcular gönüllerinin dilediği gibi yemek yemelerinin yanı sıra işletme sahibinden aldıkları hediye kitaplarla da sevinçleri ikiye katlandı.

“Başarı çıtamız yükseliyor”
Başkan Engin Akın yaptığı açıklamasında; “Silivri'de bir ilki gerçekleştirmekteyiz. Bünyemizde bulunan 120 sporcunun hemen hepsi turnuvalara katılabilecek kapasitede sporculardır. Sadece yaş kategorileri farklı olduğu için Ankara'daki turnuvaya 11 sporcumuz ile katılım sağladık ve buradan da hak ettiğimiz ödülleri de almış bulunuyoruz. Teknik patronumuz Erol Türkekul ve yardımcı hocamız Emre Göçmen ile birlikte en yakındaki turnuvanın hazırlıklarına şimdiden başladık. İstanbul'da yapılacak olan turnuvada da aynı başarıyı tekrar edip bunun üstüne koyma hedefindeyiz. Birkaç sporcumuzun ilk turnuvası olması vesilesi ile yaşadıkları heyecandan dolayı atışlarında sıkıntı doğdu. Her geçen turnuva ile birlikte başarı çıtamız katlanarak artacaktır. Bizlerin her zaman yanında olan değerli arkadaşım Serdar Karaca'ya da sonsuz teşekkür ederim. Gerçekten nazik bir davranışla takımımı onura etti. Her geçen gün daha büyüyoruz çok daha iyi yerlerde olacağız ve ilçemizin ismini en iyi şekilde temsil edeceğiz” dedi.

YORUM YAP