Kadınlar Gününde anlamlı sergi

Kadınlar Gününde anlamlı sergi

10.03.2017 12:57:47

8 Mart Dünya Kadınlar Gününde, Silivri Belediyesi Kültür Merkezinin sanatsal faaliyetleri kapsamında çalışmalarını sürdüren kursiyerlerin hazırlamış olduğu karma serginin açılışı yapıldı.

Silivri Belediyesi Kültür Merkezi Ahşap Gravür, Resim, Vitray Mozaik ve Seramik kursiyerleri, 2016-2017 kış döneminde yapmış oldukları çalışmaları, Yaşar Kemal Sergi Salonunda sergiledi. Silivri Belediyesi Kültür Merkezi kursiyerlerinin Kadınlar Günü nedeniyle açtığı karma sergi yoğun ilgi gördü. Yaşar Kemal Sergi Salonunda kaydedilen açılış törenine; Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Bora Balcıoğlu, CHP İlçe Başkanı Suna Göçengil ve yönetimi, CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Elif Yılmazer ve yönetimi, Silivri Belediyesi CHP'li Meclis Üyesi İbrahim Çeşmecioğlu, branş eğitmenleri Niyazi Bulut, Suzan Cesur ve Gülcihan Yönet, kursiyerler ve davetli Silivri halkı katılım sağladı.

BALCIOĞLU: GÖNÜLDEN KUTLUYORUM
Açılış kurdelesini CHP İlçe Yönetimi ile birlikte kesen Başkan Yardımcısı Bora Balcıoğlu; “Böylesine anlamlı bir günde böylesine güzel bir etkinlikte bir araya gelmiş olmaktan duyduğum mutluluğu paylaşarak, sizleri şahsım ve Belediye Başkanım Özcan Işıklar adına sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Bugün 8 Mart Dünya Kadınlar Günü. Silivri'mizin her köşesinde, her mahallesinde, her taşında toprağında kadınlarımız aydınlık yüzünü gösteriyorlar. Ülkemizin aydınlık yarınları için çalışmalarda bulunduklarını izliyor ve görüyoruz. Üreten kadınlar ilçemiz için büyük bir fırsattır. Bu duygu ve düşüncelerle serginin açılışına katkı sağlayan bütün öğretmenlerimizi, emeğini ortaya koyarak el sanatları ile uğraşan kursiyerlerimizi gönülden kutluyorum. Çabalarınızın artarak devam etmesini diliyoruz. Bu çalışmaların diğer ilçelere örnek teşkil ettiğinin de farkındayız. Sergimizin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.” dedi.

Silivri Belediyesi Kültür Merkezi kursiyerleri tarafından görücüye çıkarılan karma sergi, 9 ve 10 Mart tarihlerinde de ziyarete açık kalacak.
Hazal BAŞARAN

YORUM YAP