İyi mücadele skora yansımadı 1-1

İyi mücadele skora yansımadı 1-1

10.02.2018 17:02:48

Grubunda düşme potasından kurtulmak isteyen Silivrispor evinde zirve yolunda emin adımlarla ilerlemek isteyen Hacettepe karşısında iyi bir oyun sahneleyerek hak ettiği üç puan yerine sahadaki bir puanla yetinmek zorunda kaldı.

 

Silivri Stadı'nda oynanan ve doksan dakikası fırtınaya yakın bir rüzgâr altında oynanan maç 1-1 beraberlikle noktalandı. Her iki takımın da açık bir futbol oynadığı maç görsel olarak izleyenleri tatmin etse de sahadan üç puan almak isteyen takımlar birer puana razı gelmek zorunda kaldı. Silivrispor'da teknik direktör değişikliği ile birlikte oyun anlayışında da bir değişiklik yaşanması sahadaki oyuna da yansıdı. Göreve yeni gelen Bayram Toysal'ın öğrencileri baskılı bir oyun ile rakibini boğdu. Ligin son sırasında olması nedeni ile puana ihtiyacı olan ve kaybedecek bir şeyi de olmayan Silivrispor maça hızlı başladı. Maçın daha 1.dakikasında santradan yapılan ortaya iyi yükselen İsmail Düzgün yerde kalınca faul itirazlarında bulunuldu. Müsabakanın 4.dakikasında Hacettepe ceza sahası içinde yapılan baskıda defans oyuncuları topa elle temas edince maçın hakemi penaltı noktasını göstermekte tereddüt etmedi. Silivrispor adına kazanılan penaltı atışını İsmail Düzgün gole çevirdi ve maç 1-0 Silivri üstünlüğüne döndü. Bu golle birlikte orta sahaya ortak olan Hacettepe takımı ara ara baskısını arttırdı. Müsabakanın 26.dakikasında Silivri kalesini cepheden gören ceza yayına yakın bir yerden Hacettepe frikik atışı kazandı. Hacettepe adına frikik atışını Soner Dikmen kullandı. Barajın üstünden topu sert bir şekilde ağlara yollayan Soner durumu 1-1 yaptı. Bu golle birlikte maça da denge geldi. Karşılıklı ataklarda skor değişmedi ve ilk yarı 1-1 beraberlikle tamamlandı.

 

İkinci yarıya da her iki takım da orta sahaya hakim olabilmek adına baskılı başladı. Orta alanda her iki takım oyuncularının üst düzey performansları tribünlere güzel ve keyifli futbolun keyfini yaşattı. İkinci yarının son bölümlerinde ileri uçta etkili olan Silivrispor aradığı golü bir türlü bulamadı müsabaka 11 beraberlikle tamamladı.

 

 

Stat: Silivri

Hakemler: Ferhan Kestanoğlu, Tolga Dede, Ersin Erbay, Levent Balcı

Silivrispor: Batuhan 9, Yusuf Onur 9, Yunus 9, Barış 9, Muhammet 9 (82' Ramazan Tarık 9), Tufan Zahid 9 (75' Furkan 9), Ali 9, Süleyman , Eşref 9, İsmail 9, Tolgahan 9

Hacettepespor: Yasin 9, Berat 9, Rahmi Can 9, Hüseyin 9, Serdarcan 9 (56' Mehmet 9), Çağrı 9, Noyan 9 (84' Berat Ayberk 9), Soner 9, Kadir 9 (74' Orhan 9), Alaattin 9, Fethi 9

Skor: 1-1

Goller: 4' İsmail (Silivri), 26' Soner (Hacettepe)

YORUM YAP