İsmail Gültekin Silivrispor’u akşam yemeğinde ağırladı

İsmail Gültekin Silivrispor’u akşam yemeğinde ağırladı

12.08.2022 09:54:47

Değirmenköyspor Kulüp Başkanı İsmail Gültekin stadında misafir ettiği Silivrispor'un tüm oyuncu teknik ekip ve yönetimini sahibi olduğu Güney Restoranda akşam yemeğinde ağırladı.

Yeni sezon hazırlıklarını Değirmenköy Stadı'nda yapan Silivrispor'u oldukça iyi bir şekilde ağırlayan Kulüp Başkanı İsmail Gültekin işletmeciliğini yaptığı Güney Restoranda takımı yönetimi bir araya getirerek akşam yemeği verdi. Değirmenköy köy içinde bulunan mekanında ağırladığı Silivrispor kafilesiyle birlikte bol bol sohbet ederek zaman da geçiren Gültekin; “Silivrispor bizim örnek aldığımız önemli bir değerdir. Bu değerin yanında olmak onlarla aynı atmosferi paylaşmak ve yeni yeni şeyler öğrenmek memnuniyet verici. İnanıyorum ki bu kadro bu yönetimle birlikte başarılı olacak ve üst lige yükselecektir. Biz de Değirmenköy ailesi olarak Silivrispor'un yanında olmaktan ve destekçilerinden biri olmaktan mutluyuz. Silivrispor çok büyük bir ailedir ve bu aile en güzelini hak ediyor ve hep birlikte diyoruz ki menfaatsiz Silivrispor sevgisi daima yaşayacaktır” dedi.

Duru teşekkür etti

Silivrispor Kulüp Başkanı Akgün Duru takımını ağırlayan Değirmenköy Kulüp Başkanı İsmail Gültekin'e teşekkür etmeyi de ihmal etmedi.

YORUM YAP