Islah OSB, Silivri SİAD’ın gündeminden düşmüyor

Islah OSB, Silivri SİAD’ın  gündeminden düşmüyor

Islah Organize Sanayi Bölgesi, Silivri SİAD'ın gündeminden düşmüyor. Dernekteki son yönetim kurulu toplantısında konu hakkında yapılabilecekler yeniden masaya yatırıldı.

Silivri Sanayici ve İşadamları Derneği Başkan ve yönetim kurulu üyeleri Salı günü kahvaltılı buluşmalarının ardından üyelerine yönelik ziyaret ve yönetim kurulu toplantısını da gerçekleştirdi.

ADEM ÜNAL'A GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ
Silivri Sanayici ve İşadamları Dernek Başkanı Hakan Kocabaş ve yönetim kurulu üyeleri Salı günü dernek merkezinde gerçekleştirilen sabah kahvaltısı buluşmasının ardından bir süredir rahatsız olan Üyeleri Adem Ünal'ı evinde ziyaret etti. Kocabaş, ziyaret ile ilgili “Bir süredir rahatsız olan üyemiz Sayın Adem Ünal'ı evinde ziyaret ettik. Kendisini çok iyi bulduk. Acil şifalar diliyoruz. Sayın Şule Ünal hanımefendiye güzel ev sahipliği için teşekkür ediyoruz. Bir an önce eski sağlığına kavuşacağına inandığımız Sayın Adem Ünal'ın, bizlere hayat ve sağlık hakkında anlatacaklarını sabırsızlıkla bekliyoruz” dedi.

YÖNETİM KURULU TOPLANTI GÜNDEMİ
SİAD yönetimi Salı günü gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısında Eylül ayı faaliyetlerinin değerlendirilmesini, Islah OSB ile ilgili yapılabilecekleri, iş güvenliği müfettişlerinin işletme denetimlerini ele aldı. Ayrıca sanayi bölgelerinde bulunan havai hatların yer altına alınması konusunda görüşler alındı. Yeni üyelerin girişlerinin görüşülüp oylanması ve burs verilen öğrencilerin durumları hakkında bilgilendirme yapılmasının ardından yönetim kurulu toplantısı öneri ve görüş bilgilenmesi ile tamamlandı.

FİDE'NİN EBEVEYN TOPLANTISI SARTEN'DE DEVAM ETTİ
12 Ekim 2016 Çarşamba günü de Silivri Emniyetinin uyuşturucu ve bağımlılık mücadelesi kapsamında hayata geçirdiği FİDE Projesi Ebeveyn Eğitim Toplantısı SİAD üyesi SARTEN Ambalaj Sanayi Anonim Şirketinde gerçekleştirildi. 

Haber Merkezi

YORUM YAP