İlçe MEM’den TÜRAM’a ziyaret

İlçe MEM’den TÜRAM’a ziyaret

7.04.2016 15:10:20

Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Ay, Şube Müdürü Murat Karipçin'le birlikte Gümüşyaka Mahallesi'nde bulunan ve büyük ilgi gören Silivri Belediyesi Tarımsal Üretim ve Araştırma Merkezi'ni ziyaret etti. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz yöneticileri, ziyaretleri sırasında proje yetkilisi Gözde Göçmen tarafından burada yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı, üretilen doğal ürünleri yerinde görme ve inceleme fırsatı buldu.

ÖĞRENCİLER TÜRAM'I GEZECEK
Yapılan istişare sonunda ilçemiz okul yöneticilerinin burada bir kahvaltı organizasyonunda ağırlanması ve buranın tanıtılma kararı alındı. Yapılacak planlama ile Mayıs ayı içerisinde ilçemiz ilkokullarından başlanarak tüm okul öğrencilerinin de Silivri Belediyesi Tarımsal Üretim ve Araştırma Merkezi'ni gezmeleri sağlanacak.
Silivri Belediyesi TÜRAM yetkilisi Gözde Göçmen, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yöneticilerine ziyaretleri için teşekkür ederek, tarımsal araştırma ve ürünlerin öğrenciler tarafından da görülmesi için ellerinden gelen her türlü desteği sağlayacaklarını dile getirdi.


Renginar SALİ

YORUM YAP