İftar finalini 15 bin kişiyle yaptılar...

İftar finalini 15 bin kişiyle yaptılar...

29.06.2017 12:47:51

İstanbul Büyükşehir Belediyesinin organize ettiği ve AK Parti Silivri İlçe Başkanlığının ev sahipliğinde gerçekleştirilen sokak iftarlarının finali, geleneksel hale gelen büyük sahil iftarıyla yapıldı.  

Bir kilometreyi aşan masa uzunluğu ile İstanbul'un en uzun iftar sofrası olma özelliğini de taşıyan programa yaklaşık 15 bin Silivrili katıldığı belirtildi.
Silivri'nin eşsiz manzarası eşliğinde ve binlerce vatandaşın katılımıyla gerçekleşen iftar progrmının onur konuğu Ak Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci oldu. Milletvekili Tülay Kaynarca başta olmak üzere, İlçe Kaymakamı, İlçe Emniyet Müdürü Hakan Çalışkan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Ay, İlçe Müftüsü İdris Çatmakaş, muhtarlar, Oda Başkanları, STK Temsilcileri, geçmis dönem İlçe ve Belde Belediye Başkanları, İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve kanaat önderlerinin de aralarında bulunduğu çok sayıda protokol üyesi programa eşlik etti.
İftar öncesi tüm masaları tek tek dolaşarak davete icabet eden misafirlerin Ramazan aylarını tebrik eden İlçe Başkanı Rıfat Kutlu, akabinde yapmış olduğu konuşmada katılımlarından dolayı teşekkür etti.
Milletvekili Tülay Kaynarca ve İl Başkanı Selim Temurci'nin de birer konuşma gerçekleştirdiği iftar programı binlerce kişinin katılımıyla yapılan dua ile son buldu.
Haber Merkezi

YORUM YAP