Hürhaber’den Yalçın’a hayırlı olsun ziyareti

Hürhaber’den Yalçın’a hayırlı olsun ziyareti

1.05.2017 09:48:40

23 Nisan 2017 tarihinde gerçekleştirilen ilçe kongresinde Milliyetçi Hareket Partisi Silivri Başkanlığını devralan Zafer Yalçın'a Hürhaber İmtiyaz Sahibi Sevginar Sali, hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 

Yalçın ve yeni yönetimine hayırlı olsun ve başarı dileklerini ileten Sali, “Örnek bir ilçe kongresi ile partinizde gerçekleştirilen görev değişimini tebrik ediyor, ilçe siyasetine katkılarınızın, Silivri'ye hizmetlerinizin devamını diliyoruz. Siyasi parti ve basın ilişki düzleminde Hürhaber olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da karşılıklı nezaket, anlayış ve hoşgörü içerisinde işbirliğimizin devamını temenni ediyoruz” dedi. Sali, bu vesile ile de 10 yıla aşkın süredir ilçe başkanlığı döneminde MHP bayrağının Silivri'de onurla dalgalanmasında büyük emekleri bulunan Şenol Türkyılmaz'ın kişisel çabasına vurguda bulundu.

YALÇIN: DEVLETİMİZİN GÜCÜNE GÜÇ KATACAĞIZ
MHP İlçe Başkanı Yalçın, nezaket ziyareti ile kamuoyunun nabzını sağlıklı bir şekilde tutma kararlılığı, MHP görüş ile çalışmalarının duyurulması noktasında Hürhaber İmtiyaz Sahibi nezdinde tüm çalışanlarına teşekkürlerini iletti. MHP'nin çiçeği burnunda İlçe Başkanı, Türkyılmaz'dan devraldıkları görev bayrağını da daha üstlere taşımak için yönetim ile partililer olarak azim, kararlılık ve fedakarlıkla çalışacaklarını söyledi. Yalçın, “MHP Türk siyaseti ve devletinin sigortasıdır. Bu bilinç ve sorumlulukla, elimizden gelenin daha fazlasını yapacak, ülkemizi aydınlık yarınlara taşıyacağız, devletimizin gücüne güç katacağız” dedi. Engin AKIN

YORUM YAP