Hanımelim’le A’dan Z’ye temizlik

Hanımelim’le A’dan Z’ye temizlik

8.06.2016 14:58:55

Her alanda temizlik taleplerine profesyonel ekibi ve son teknoloji ürünü ekipmanlarıyla çözüm sunan Silivri Hanımelim Temizlik Hizmetleri firması 5 Haziran 2016 Pazar günü açılışını gerçekleştirdi. Piri Mehmet Paşa Mahallesi Bekir Göksel Sokak No: 6/A adresinde Rabiha Negiş'in sahipliğinde hizmete açılan firmayı açılış gününde Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Solak, Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuray Koçer, Piri Mehmet Paşa Mahallesi Muhtarı Serhat Ateş de yalnız bırakmadı.

SOLAK, TEBRİK ETTİ
Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Solak, KOSGEB desteğini almayı başararak ilçemize yeni bir işletme kazandıran ve temizlik hizmetlerini profesyonel bir şekilde sunacak olan Rabiha Negiş'i tebrik etti. Silivri'de A'dan Z'ye temizlik hizmetlerini son teknolojiyle sunacak olan işletmenin ilçemizin bu anlamdaki eksikliğini gidereceğini dile getiren Solak, bol kazançlar diledi.
Açılış kurdelesi Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Solak, Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuray Koçer ve işyeri sahibi Rabiha Negiş tarafından kesildi. Şevval Süs Evi'nin organizasyonunda gerçekleştirilen açılışta Negiş'i ailesi, yakın ve dostları da yalnız bırakmadı.

NEGİŞ: AÇIKLIK, ŞEFFAFLIK VE
DÜRÜSTLÜKTEN YANAYIZ
Turizm Otelcilik mezunu olan Negiş, açılışta kendi hakkında da bilgi verdi. İşletme sahibi, verecekleri hizmetlerin ayrıcalığını ise şöyle anlattı: “Diğer firmalardan bizi ayıran temel özellik kullandığımız ekipmanların ve organik temizlik ürünlerinin en kalitelisi, en iyisi olmasıdır. Öte yandan müşterilerimizin isteklerini tam ve eksiksiz yerine getirmek, yapılan işe ticari değil insani duygularla yaklaşmak, bu konuda bize duyulan güveni boşa çıkartmamak da vazgeçilmez ilkelerimiz arasında. Firmamız uygun fiyatlı, dürüst ve müşteri memnuniyeti esaslı, bir ticaret ve hizmet anlayışını benimsedi. Bunu sağlamak için her çalışanımız, işini sahiplenmek, sorumluluk almak, üstünlük kullanmak, alanında gerekli bütün bilgi ve becerilere sahip olmak ve en önemlisi güler yüzlü olmak zorunda. Kalite ve hizmet kadar önemli bir değer, onu uygun bir maliyet ve fiyatla sunmaktır. Bu kendimizden çok müşterilerimiz için duyduğumuz bir sorumluluk duygusudur. Açıklık, Şeffaflık ve Dürüstlük müşterilerimizin bize duydukları güveni sağlayan en temel özelliklerimizdir. Tüm iş alanlarımız ve hizmetlerimizde bunu korumak gerektiğinin bilincinde olan bir firmayız.

HİZMETLERİMİZ
İster evinizde, ister işyerinizde her türlü ortamın temizliğinde yanınızdayız. Koltuk takımı, perde, yorgan ve battaniye, zemin yıkama ve cilalama, tekstil ürün yıkama ve ütüleme, taban halısı yıkama, yatak yıkama gibi her türlü temizlik hizmetlerinde çözüm sunuyoruz.
Silivri Hanımelim Temizlik Hizmetleri olarak müşterilerimizin her zaman hijyenik ortamlarda ferah bir şekilde yaşayabilmeleri için hizmet veren, toplumun temizlik ihtiyaçlarını gidermek üzere bayan personellerimizle görevimiz başında olacağız.

“SİLİVRİLİ BAYANLARIN BULUŞMA NOKTASI OLMAYA ADAYIZ”
İşletmemizde Laundry Lounge bölümümüz var. Tüm bayanlarımızı kahveye bekliyoruz. Buyursunlar gelsinler, burada yaptığımız çalışmaları yerinde görsünler. Merak ettikleri konuları bize sorabilir, danışabilir, bizden tavsiyeler alabilirler.”


Hanımelim Temizlik Hizmetleri'ne 0 (212) 728 00 92 ve 0 (546) 727 46 47 nolu telefonlardan ulaşabilirsiniz.


Renginar SALİ

YORUM YAP