“Haklı mücadelemiz büyüyerek devam edecek”

“Haklı mücadelemiz büyüyerek devam edecek”

22.12.2015 11:21:30

Türk Eğitim Sen, Eğitim ve İstişare Toplantısını 17-20 Aralık 2015 tarihleri arasında Antalya Majesty Mirage Park Resort'ta gerçekleştirdi. Toplantıya Türk Eğitim-Sen Silivri Şube Başkanı Cem Tan, geçmiş dönem Şube Başkanı Ahmet Demir ve Şube Başkan Yardımcısı Mesut Özdoğan da katıldı. Üç gün süren ve ülke genelindeki teşkilat mensuplarından yoğun ilgi gören toplantıda yoğun ve etkili istişareler yapıldı.
Türk Eğitim-Sen'in dinamizme ve kararlığı bir kez daha ortaya kondu. Genel Başkan İsmail Koncuk, "Memurun ekmeğine göz dikenler şunu iyi bilsin ki bu can bu bedende olduğu sürece buna müsaade etmeyeceğim." dedi. Haksızlıklar ve hukuksuzluklarla mücadelemizin aynı inançla devam edeceği vurgulandı.


GENEL BAŞKANA SİLİVRİ DAVETİ
Türk Eğitim-Sen Silivri Şube Başkanı Cem Tan, “İlçemiz üyelerinin sorunlarını ve önerilerini Genel Başkan İsmail Koncuk'a ve Genel Merkez yöneticilerine bizzat ilettik. Kendilerini Silivri'ye davet ettik. En kısa sürede geleceklerinin sözünü aldık. Haklı mücadelemiz üyelerimizin de desteğiyle büyüyerek devam edecektir.” dedi.    
Renginar SALİ

YORUM YAP