Gürsu’dan Işıklar’a teşekkür

Gürsu’dan Işıklar’a teşekkür

5.10.2016 14:54:40

Alipaşa Muhtarı Metin Gürsu “Alipaşa Düğün Salonu yapımı devam etmekte olup Belediye Başkanımız Sayın Özcan Işıklar'a desteğinden ötürü teşekkürü bir borç biliriz” dedi.

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, beraberinde Başkan Yardımcısı Hasan Solak ile birlikte Alipaşa Mahallesinde geçtiğimiz hafta gerçekleştirdiğin incelemelerin ardından kahvehaneyi ziyaret ederek Mahalle Muhtarı Metin Gürsu ve hemşerileriyle startı verilen çalışmaları anlattı, yerinde incelemelerde bulundu. Mahallenin en önemli eksiklerinden biri olan Düğün Salonu çalışmalarına başlanacağını müjdeleyen Işıklar, Alipaşa Camisi çevresinde, Alipaşa çocuk parkında da düzenleme çalışmaları yapılacağını dile getirdi, çalışmaların yılsonuna kadar tamamlanmasının planlandığını aktardı.

Alipaşa Muhtarı Metin Gürsu, “Alipaşa Düğün Salonu yapımı devam etmekte olup Belediye Başkanımız Sayın Özcan Işıklar'a desteğinden ötürü teşekkürü bir borç biliriz” paylaşımıyla mahallenin kapalı düğün alanına kavuşması için sürecin işlemesinden bölgede duyulan memnuniyeti dile getirdi.

 

YORUM YAP