Geçici mescit hazırlanıyor

Geçici mescit hazırlanıyor

15.05.2024 12:09:35

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Alibey Camii'nin yıkımı ve geçici mescit inşaatı hakkında bilgilendirmede bulundu.

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Alibey Mahallesi'nde bulunan Alibey Camii'nin riskli yapı olması nedeniyle İlçe Müftülüğü tarafından yıkım işlemi için tahliye edildiğini duyurdu.
Başkan Balcıoğlu, hemşerilerin ibadetlerini gerçekleştirebilmeleri için Eski Devlet Hastanesi bölgesinde belediye tarafından başlatılan 200 metrekarelik geçici mescit inşaatıyla ilgili Başkan Yardımcısı Yavuz Alçi ve meclis üyesi Yalçın Ekici çalışma alanında incelemelerde bulundular. Başkan Bey yeni mescidin tamamlanarak hizmete açılması için inşaat sürecinin hızla devam ettiğini ifade etti.
Açıklamasında Başkan Balcıoğlu, Alibey Camii'nin yıkım işlemi sonrasında mahalle sakinlerinin ibadet ihtiyaçlarının karşılanması için gereken önlemleri aldıklarını ve geçici mescit inşaatının tamamlanmasıyla birlikte ibadetlerin kesintisiz devam edeceğini belirtti.
Başkan Balcıoğlu, hemşerilerin rahat bir şekilde ibadetlerini gerçekleştirebilmeleri için belediye olarak ellerinden gelen tüm çabayı göstereceklerini vurgulayarak, inşaat sürecinin titizlikle takip edildiğini ve mahalle sakinlerine en kısa sürede hizmete sunulacağını dile getirdi.
Buket
KARAHIZIR

YORUM YAP