Gazitepe’de yarı final takımları belli oldu

Gazitepe’de yarı final takımları belli oldu

16.06.2017 11:39:04

Her yıl geleneksel bir şekilde devam eden Gazitepe Ramazan Futbol Turnuvasında kıyasıya mücadelelerin ardından yarı finale yükselen takımlar belirlendi.

Silivri Belediyesi Gazitepe Spor Tesislerinde, Gazitepespor Kulübü tarafından organize edilen futbol turnuvasında finale az kaldı. Kulübün organize ettiği ve Ramazan ayı boyunca devam eden turnuvada önceki sonuçlarında Kasırga takımı Alipaşa takımını 2-1 yenerek yarı finale adını yazdırdı. Karmaspor ise Kadıköyspor'u 7-2 ile geçerek bir başka yarı final takımı oldu. Turnuvanın diğer yarı finalist takımları ise Evlere Şenlik takımı ile Yıldızlar takımı oldu.

FİNAL PAZAR GÜNÜ
Dört takımın yarı finale kalmasının ardından turnuvayı organize eden Gazitepespor Kulüp Başkanı Özal Gürkan ve Taner Gürkan finalin Pazar günü yapılacağını bildirdi. Yarı final müsabakalarında Kasırgaspor, Karmaspor, Evlere Şenlik ve Yıldızlar takımı çekilecek kuranın ardından final takımları belirlenecek.

FİNAL GÜNÜ İFTAR VERİLECEK
Geleneksel bir şekilde her yıl organize edilen Gazitepe Ramazan Turnuvası bu yıl bir ilke daha imza atacak ve turnuvanın final günü olan Pazar günü tüm turnuvaya katılan oyuncularla birlikte köy halkı iftarda bir araya gelecek.
Engin AKIN

YORUM YAP