Gazitepe’de finalin adı Karmaspor ve Evlereşenlik

Gazitepe’de finalin adı Karmaspor ve Evlereşenlik

20.06.2017 09:59:49

Her yıl geleneksel bir şekilde tüm ilçe sporcularının katılımı ile hayat bulan Gazitepe Ramazan Futbol Turnuvasında finalin adı belli oldu ve Pazar günü Karmaspor ve Evlereşenlik takımları kupa için mücadele edecekler.

Silivri'de yıldız futbolcuların katılımı ile gerçekleştirilen Gazitepe Ramazan Futbol Turnuvasında finalist takımlar belirlendi. Önceki gün oynanan yarı final maçlarında Karmaspor, Kasırgaspor'u 7-2 ile geçerek ilk finalist olurken, Evlereşenlik takımı, Yıldızlarspor'u 4-1 yenerek ikinci finalist takım oldu. Final maçı Pazar günü olacak. Adem Yaşar'ın takım kaptanlığını yaptığı Evlereşenlik takımı ile Gürcan Orta'nın takım kaptanlığını yaptığı Karmaspor takımının oynayacağı final maçı Pazar günü Gazitepe'de oynanacak.

İFTAR GAZİTEPE'DE
Ramazan turnuvasının final maçı öncesinde Gazitepe'de, Silivri Belediyesi Spor Tesislerinde iftar programı da verilecek. Müsabakaların olduğu günlerde tribünlerin oldukça yoğun bir kalabalığa sahne aldığı maçlarda oyuncuların yaptığı çalımlar ve artistlik hareketler beğeni kazanıyor.

ÖZGÜR ERGÜN'E SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ KUTLAMASI
Silivrispor'un başarılı oyuncularından ve Ramazan turnuvasında Karmaspor formasını giyen tecrübeli oyuncu Özgür Ergün'e müsabaka öncesinde sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı.

Engin AKIN

YORUM YAP