Fikirler yarışsın engeller aşılsın

Fikirler yarışsın engeller aşılsın

24.02.2016 10:24:07

Ülkemizde özel eğitim hizmetlerinde kullanılan mevcut materyal ve etkinliklerin dışında yenilikçi, özgün, işlevsel etkinlik ve materyallerin üretilmesi, alanda görev yapan tüm eğitimciler tarafından bilinmesi, paylaşılması ve model teşkil etmesi amacıyla düzenlenecek yarışma, materyal ve etkinlik olmak üzere iki ayrı kategoride gerçekleşecek.

BAŞVURULAR 22 ŞUBAT-20 MAYIS 2016 TARİHLERİ ARASINDA
Görme, işitme, zihinsel, bedensel yetersizlik, özel öğrenme güçlüğü, dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğu, dil ve konuşma güçlüğü ile yaygın gelişimsel bozukluk olmak üzere sekiz yetersizlik alanında materyal ve etkinlikler ile müracaat edilebilecek olan yarışmanın başvuruları, 22 Şubat-20 Mayıs 2016 tarihleri arasında alınacaktır. Yarışmaya Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı resmî ve özel okul/kurumlarda görev yapan öğretmen ve yöneticiler ile devlet ve vakıf üniversitelerinde öğrenim gören öğrenciler (yüksek lisans ve doktora öğrencileri dâhil) başvuru yapabilecek.
Katılım koşulları, takvim, dereceye giren materyal ve etkinlikler için verilecek ödüllere ilişkin detaylı açıklamalar yarışma kılavuzunda yer almaktadır. Yarışmayla ilgili tüm dokümanlar http://orgm. meb.gov.tr/ adresinde mevcut. Ayrıntılı bilgi ve sorular için telefon numarası: (312 4133044)

Haber Merkezi

YORUM YAP