Fenerbahçe’nin Selimpaşa hedefi 2016-2017

Fenerbahçe’nin Selimpaşa hedefi 2016-2017

22.12.2015 11:32:01

Fenerbahçe Spor Kulübü Asbaşkanı Sayın Şekip Mosturoğlu geçtiğimiz Perşembe günü Çağ Kabara'da Fenerbahçe Silivri Şube yetkilileri Hakan Kocabaş, Süleyman Gencoğlu, Mesut Söylet gibi isimlerle gerçekleştirilen genel toplantının ardından Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar ile bir araya geldi. Silivri Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı ve Fenerbahçe Silivri Şubesi yöneticilerinden Hakan Kocabaş, Süleyman Gencoğlu, Mesut Söylet, Mesut Güçlü ve CHP Silivri Belediye Meclis Üyeleri Arzu Yalçınkaya ile Zafer Bıyıklı'nın da yer aldığı görüşmede, Fenerbahçe Üniversitesi hakkında son gelişmeler değerlendirildi. Okul kuruluşu ile ilgili çalışmaların devam ettiğini ifade eden Mosturoğlu, akademik süreç hakkında bilgi verdi.

GENCOĞLU: İZİN İÇİN TEMİNAT SORUNU ÇÖZÜLDÜ
Fenerbahçe Silivri Şubesi'nin kurucularından olan Süleyman Gençoğlu yapılan görüşmelerin ardından gazetemize özel değerlendirmede bulunarak şunları söyledi: “25 Aralık 2014 tarihinde başlattığımız Fenerbahçe Üniversitesinin Silivri'ye kazandırılma süreci hayırlısıyla mutlu sona doğru ilerliyor. Yerel yönetimimiz ve Fenerbahçe Kulüp yetkilileri fikir birliğine vardıktan sonra ilçemize Fenerbahçe Üniversitesinin kazandırılması ile ilgili aşamalar tek tek gerçekleştiriliyor. YÖK ile izin konusunda talep edilen teminat sorununun çözüldüğünü ve Ocak-Şubat aylarında üniversite kuruluşu konusunda onayın beklendiği bilgisini aldık.

“2016-2017 DÖNEMİ İÇİN 4-5 FAKÜLTE İLE SELİMPAŞA'DA EĞİTİM STARTI HEDEFLENİYOR”
Mimar Sinan, Hakan ve Gökhan Kocabaş ile birlikte belirlediğimiz ve herkesin gönül birliği ile destek verdiği sürecin neticesinde inşallah Fenerbahçe Üniversitesi Silivri'ye kurulacak. 2016-2017 döneminde 4-5 fakültesi ve 600-900 öğrenci kapasitesiyle başlangıç planlanıyor.

“FENERBAHÇE, İSTANBUL İÇİN İZİN VERİLECEK SON ÜNİVERSİTE OLACAK”
Fenerbahçe yetkilileri şöyle de bir bilgi verdiler kulübümüzün üniversitesi İstanbul için YÖK'ün izin vereceği son üniversite olacak. 80'nin üzerinde İstanbul'da bulunan üniversitelerin de merkezden dışarıya doğru yönlendirilmesi yaklaşımı benimsenmiş.
Bu da inşallah Silivri için Fenerbahçe Üniversitesi ile açılan koridordan başka üniversitelerin de ilçemize taşınması demek. Silivri Belediye Başkanımız Özcan Işıklar ve Fenerbahçe As Başkanımız Şekip Mosturoğlu ile defalarca bir araya geldik. Sonunda ilçemize bu güzide üniversiteyi kazandıracak olmanın gurunu yaşamaktayız.”

Haber Merkezi

YORUM YAP