Fen Lisemize yakışır bilim fuarı

Fen Lisemize yakışır bilim fuarı

4.05.2016 10:17:29

Prof. Dr. Fuat Sezgin Fen Lisesi, Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu'nun hibe desteğiyle Bilim Şenliği'ni gerçekleştirdi. 27-28 ve 30 Nisan 2016 tarihlerinde okulun kapalı spor salonunda gerçekleştirilen bilim fuarının açılışı İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Ay tarafından yapıldı. İlçe Spor Müdürü Emrah Yüksel Babuşçu da açılışa katılanlar arasında yerini aldı.

KARAER: BİZİM İÇİN GÜZEL BİR TECRÜBE OLDU
Prof. Dr. Fuat Sezgin Fen Lisesi öğrencilerinin Fizik, Kimya, Biyoloji ve Elektronik-Bilişim alanında yapılan projelerinin sergilendiği Bilim Şenliği, Fizik Öğretmeni Cüneyt Karaer tarafından organize edildi. Karaer, okulu adına Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu'na başvurarak 5 bin TL'lik ödenek onayı aldı. Öğrencilerin de katkısıyla fuar düzenlendi.
Fizik Öğretmeni Cüneyt Karaer, fuarda kabiliyetli öğrencilerin güzel ve özel faaliyetlerinin yer aldığını anlattı. İlgi ve tebrikler karşısında öğrencilerinin özgüvenlerinin arttığını ve bu tür çalışmaları daha geniş bir çerçevede yapmayı düşündüklerini açıkladı.
Karaer, TÜBİTAK desteği ile şenliğin ilk defa yapıldığını öğretmen ve öğrenciler için de güzel bir tecrübe olduğunu belirtti.

MUSLU, TEŞEKKÜR ETTİ
Okul Müdürü İbrahim Muslu, Bilim Şenliği'ne katılan başta İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Ay olmak üzere, tüm protokol üyelerine, projelerin hazırlanmasında emeği geçen başta Fizik Öğretmeni Cüneyt Karaer ve Kimya Öğretmeni Namık Borucu olmak üzere tüm öğretmenlerine teşekkür etti. Eserlerini sergileyen tüm öğrencilerine teşekkür ederek başarılarının devamını diledi.

Renginar SALİ

YORUM YAP