Eşsiz bir konsept; N’FESS CAFE & RESTAURANT

Eşsiz bir konsept; N’FESS CAFE & RESTAURANT

20.04.2017 09:25:31

Klasik kebapçı algınızı temelden sarsacak, konsept bakımından aşmış olarak niteleyebileceğiniz N'fess Cafe & Restaurant, sadece bir şeyler yiyip içilen bir mekan olmaktan çok daha fazlası… İşadamları Nurullah Gerek ile Kemal Dursun'un ortaklığında Silivri'ye kazandırılan bu sıra dışı restoran, yemek yeme rutinini nezih bir ortamda keyifli bir deneyime dönüştürüyor...

Bir kere gideni müdavimi yapan N'fess Cafe & Restaurant, misafirlerinin sadece bedenlerini değil, ruhunu da doyuran bir mekan. Piri Mehmet Paşa Mahallesi, Şerif Sokak, No:17/A adresinde daha kolay bir tanımla İlçe Emniyet ve Tapu Kadastro Müdürlüğü arkasında konumlanan N'fess Cafe & Restaurant, 2 adet ana salon, şark köşesi, masa oyunları alanı, üstü açılıp kapanabilir bahçesiyle misafirlerini konforlu ve ferah bir atmosferde ağırlıyor. Eşi benzeri olmayan bir buluşma noktası olarak N'fess Cafe & Restaurant, Silivri'nin merkezinde ancak karmaşadan uzak sofistike bir lezzet ve eğlence üssü.

İNCE DAMAK ZEVKİNE HİTAP EDEN KÖMÜR ATEŞİ LEZZETLERİ İLE SABAH, ÖĞLE VE AKŞAM YEMEKLERİ ŞÖLENE DÖNÜŞÜYOR
Doğala gönderme yapılan ahşap ağırlıklı dekoru, sade çizgileri, dinlendirici renk ve ışık kullanımını ile değişik bir iç mekân tasarımına sahip olan N'fess Cafe & Restaurant, rahat kullanım anlayışı ile misafirlerine konforlu bir dünyanın kapılarını aralıyor. Usulüne uygun olarak hazırlanan Türk mutfağının sevilen lezzetleri ile gerçek bir lezzet yolculuğuna çıkaran N'fess Cafe & Restaurant, kapıdan içeri adım atan misafirlerine her daim demini almış çay ikramıyla merhaba diyor. Tatlı dil ve güler yüzün sıcaklığının sardığı mekanda gün içinde çorba, kahvaltı, öğle ve akşam yemeği sunuluyor. Adının hakkını sonuna kadar veren mekânda birbirinden enfes ızgara, dürüm, pide, lahmacun ve pizza çeşitleri sizleri bekliyor. Mutfak uygulamalarında açık bir tavır sergileyen restoranın pişirme yöntemi ise lezzete lezzet katan özel olarak yaptırılmış taş fırın ve kömür ızgarası. Kuzu Şiş, Tavuk Kanat, Izgara Köfte, Adana Urfa Dürüm, Lahmacun, Kuşbaşılı Pide, Etli Ekmek, Spesiyal Pizza ve her damak tadına hitap eden pek çok lezzet 25 yıllık Adanalı kebap ustasının marifetli ellerinden çıkıyor. Adana mutfağının kendine has pek çok yöresel lezzetini bünyesinde bulunduran N'fess Cafe & Restaurant, Kuşbaşı Kebabıyla adeta bölgeye nam salıyor. Adana'ya has Kuşbaşı Kebap, mutlaka denemeniz gereken muazzam bir tat. N'fess Cafe & Restaurant, tüm bunların yanında menemen gibi lezzetlerin eşlik ettiği zengin kahvaltı tabağını, ezogelin, mercimek ve kelle paça gibi şifa dağıtan çorbaları sabah 06.30 itibariyle yüksek müşteri memnuniyetini sağlayacak şekilde sunabilmeyi garanti ediyor. Kapanışı tatlı ile yapmak isteyenlere yumuşacık keki ve içindeki yoğun çikolatalı sosu ile keyfinize keyif katacak suffleyi ısrarla tavsiye ediyor; vazgeçilmez tatlardan kaymaklı künefe ve taze dilim pasta çeşitlerini de mutlaka tatmanız gereken lezzetler olarak not düşüyoruz.

PAKET SERVİS FIRSATI
Gelemiyorum diyenler için Alo Paket Servis hattı devrede, evinize, iş yerinize, merkezde istediğiniz her noktaya siparişleriniz ayağınıza kadar getiriliyor. 0212 727 33 83 / 0212 727 33 84 ve 0530 685 33 83 nolu numaralarla muhteşem tatlar bir alo kadar uzağınızda…

LEZZET DOLU MOLA İÇİN HARİKA BİR SEÇENEK; ŞARK KÖŞESİ
Nurullah Gerek ve Kemal Dursun'un iş ortaklığında Türk mutfağını temsil eden N'fess Cafe & Restaurant aynı zamanda kaybolmaya yüz tutan gelenek göreneklerimizi muhafaza etmek ve yaşatmak gibi önemli bir misyonu da yerine getiriyor. Yemenin, içmenin ve ikramın sanata dönüştüğü N'fess Cafe & Restaurant'ın üst katındaki Şark Köşesi, günün yorgunluğunu atmak, Türk mutfağının favori lezzetlerinin tadına varmak için ideal bir ortam. Her ziyaretin ayrı bir deneyim olduğu bu tematik restoranda saatlerin nasıl geçtiğini anlamayacaksınız. Benzersiz dekorasyonu ile farklı bir ambiyansa sahip Şark Köşesi; yıldönümü, toplantı, kutlama gibi aklınıza gelebilecek her türlü yemek organizasyonlu özel gün etkinliklerinize ev sahipliği yapmaya hazır, sizleri ağırlamak için bekliyor olacak.

NİTELİKLİ OYUN SALONU SİLİVRİ'DEKİ ÖNEMLİ BİR AÇIĞI GİDERİYOR
Sadece restoranı ile değil, bir kafe samimiyeti arayan misafirlerinin de bütün isteklerini fazlasıyla karşılıyor. Türkiye'de özellikle bilardo deyince akla yıllarca sigara dumanına boğulmuş merdiven altı yerler geldi. Oysa bilardo önemli bir spor aktivitesidir. Gençlerin ve ruhu daima genç kalanların okul ve iş dışında zamanlarını geçirebilecekleri oyun salonunda Amerikan / Karambol bilardo dışında satranç ve tavla gibi eğlendirirken hafıza ve mantık geliştiren faydalı oyunlar da bulunmakta. Nezih ortamıyla eğlence kültürüne farklı bir soluk getiren N'fess Cafe & Restaurant, kaliteli hizmet anlayışı ile vazgeçilmeziniz olacak.

UYGUN FİYATLARIYLA ŞAŞIRTIYOR
Tüm bu ayrıcalıklı hizmetler ‘burası pahalıdır' algısı oluşturmasın. Müşteri memnuniyetine dayanan ve fark yaratan bir hizmet vaat eden mekân, uygun fiyat politikasıyla da rakipleri arasından sıyrılıyor. N'fess haftanın her günü hizmete açık. Sevdiklerinizle birlikte geçireceğiniz hoş vakitlerin müdavimi olacaksınız, müşteri memnuniyetini üst sıraya taşımasıyla bilinen bu restauranta gitmek için fazla geç kalmayın!
Hazal BAŞARAN

YORUM YAP