Esen: Silivrili hemşerilerimden pozitif ayrımcılık istiyorum

Esen: Silivrili hemşerilerimden pozitif ayrımcılık istiyorum

24.04.2023 12:14:19

CHP İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Doruk Bulut'un, medya mensupları ile buluşmasında konuşan CHP İlçe Başkanı Berker Esen, “Silivrili hemşerilerimden pozitif ayrımcılık ve bu doğrultuda kendi ilçelerinden aday olan Doruk Bulut'a ve CHP'ye oy vermelerini istiyoruz” çağrısında bulundu.341378161_1468777293866470_5184677676498885973_n

CHP İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Doruk Bulut, CHP İlçe Başkanı Berker Esen, meclis üyeleri ve ilçe yöneticileri ile birlikte Silivri'de faaliyet gösteren medya kuruluşlarının temsilcileri ile bir araya geldi.
ESEN: GERİYE SAHAYA ÇIKIP ÇALIŞMAK KALDI
Jasmin Restorant'ta iftar yemeğinin ardından medya mensubu konuklara seslenen CHP Silivri İlçe Başkanı Berker Esen, yaptığı konuşmada şu sözlerine yer verdi: “Malum önümüzde 14 Mayıs seçimleri var. Hem milletvekilliği hem de cumhurbaşkanı seçimleri için sandık başına geçeceğiz. Bu anlamda kampanya sürecimiz başladı. Bizler de yoğun bir şekilde sahada çalışmalarımıza başladık. Kampanya süreci başlamadan önce de sandık görevlilerimizi belirledik ve gerekli eğitimleri verdik. Şu anda sandıklarımız hazır. Geriye saha çıkıp çalışmak kaldı.337559391_605180584854423_3395188439743244245_n
“SİLİVRİ'NİN SESİ OLACAK”
Şu an sahada çalışıyoruz. Tabi sahada çalışırken bir motivasyon ile çalışıyoruz. Elbette ki 13. Cumhurbaşkanı adayımız Kemal Kılıçdaroğlu'nu Çankaya'ya göndermek ile kendi ilçemizden, sizlerin evladı, Doruk Bulut ağabeyimizi, kardeşimizi de Ankara'ya uğurlayacağız. Bu motivasyon ile sahada çalışıyoruz. Kendisi partimizce bölgemizden 12. sırada aday gösterildi. Sahada çalışacağız, kendimizi ve projelerimizi anlatacağız, vatandaşlarımızdan destek isteyeceğiz ve inşallah kendisini seçerek Ankara'ya yolcu edeceğiz ve Silivri'nin sesi olacak.
“ADAYLARIMIZ HER GÜN
İLÇELERDE ÇALIŞMALARDA BULUNACAK”
Bugün ilçemizde çalışırken, adayımız da Bağcılar'da saha çalışmaları yaptı. Bir diğer adayımız Ender Unutan Ersözlü, Bakırköy'de çalışmalarını gerçekleştirdi. İl başkanlığımızdan gelen talimatlar ve yönlendirmeler doğrultusunda adaylarımız her gün ilçelerde saha çalışmalarında bulunacaklar.
“HEMŞERİLERİMDEN POZİTİF AYRIMCILIK İSTİYORUM”
Bundan dolayı Silivrili hemşerilerimden de bir pozitif ayrımcılık istiyor ve bu doğrultuda kendi ilçelerinden aday olan Doruk Bulut'a ve CHP'ye oy vermelerini istiyoruz.
“YOLUNUZ, YOLUMUZ OLSUN”
Bizler seçime hazırız. Yol haritamız belli. Anayasa değişikliği öneri teklifimiz hazır. Ortak politikalar mutabakat metnimiz hazır. Sadece toplumun belli başlı kesimlerini değil, tüm kesimlerine hitap eden politikalar ile seçime hazırız. Hayırlı olsun. Yolunuz, yolumuz açık olsun. Teşekkür ediyorum ve sözü milletvekili adayımıza bırakıyorum.
BULUT: SİLİVRİ YEREL BASINI, EŞİNE ENDER RASTLANAN ŞEKİLDE İLGİLİ
CHP İstanbul 3. Bölge 12. Sıra Milletvekili Adayı Doruk Bulut, basın mensuplarına şu sözlerle seslendi: “Belde Başkanlığı ile yaklaşık 20 yıldır Silivri yerel siyaset arenasında sizler ile birlikteydik. Çok iyi biliyorum ki Silivri'nin yerel basını, İstanbul'da, 3. Bölgede, eşine ender rastlanan şekilde ilgili, siyasetçilerin eksiklerini, fazlalarını yakından takip eden ve her zaman toplum için uyarıcı olan basın mensupları, kardeşlerimizden, gazetecilerimizden oluşuyor.
“ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM”
Bu 15-20 yıllık üzerimde bulunan emekleriniz için hepinize şükranlarımı sunuyorum. Bugün itibari ile karşınızda CHP'nin 28. Dönem 12. Sırada milletvekili adayı olarak bulunuyorum. Bu benim için bir gurur.
“ÖNERİLERİNİZE VE UYARILARINIZA ÇOK İHTİYACIM VAR”
Sizlerin önerilerinize, uyarılarınıza çok ihtiyacım var. Bana sahip çıkacağınıza dair hiçbir şüphem yok. Mutlaka bu dönemi hep beraber kazasız ve belasız atlatacağız.
“SANSÜRSÜZ BASIN VE BU KARANLIK DÜZENE DUR DEMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”
13. Cumhurbaşkanımız için yola çıktık. 13. Cumhurbaşkanı adayımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun vaatleri arasında bulunan, sansürsüz basın, basın yasaklarının ortadan kaldırılması, içeride bulunan tutuklu gazeteciler ve bu karanlık düzene dur demek için var gücümüz ile çalışıyoruz. Bu vaat sizlerin geleceği için, bu mesleği icra etmek isteyen çoluk çocuğumuz için de çok değerli.
“BASIN TAMAMIYLA ÖZGÜR OLACAK”
13. Cumhurbaşkanı Kemal Kılıçdaroğlu döneminde hiçbir gazeteci tutuklu kalmayacak, basın tamamı ile özgür kalacak. Ben de genel başkanımızın milletvekili adayı olarak burada sizlerin huzurunda bu sözleri veriyorum.
“KATKILARINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM”
Katıldınız, şeref verdiniz, onur verdiniz. Mutlaka 28 gün ara ara bir arada olacağız. Katkılarınız için şimdiden çok teşekkür ederim. Ankara'ya biz misafir gideceğiz. Sizleri, Silivri'yi Ankara'ya götürmeyeceğiz, Ankara'yı Silivri'ye getireceğiz. Hepinize şükranlarımı sunuyorum. Hayırlı Ramazan'lar diliyor ve bayramınızı şimdiden kutluyorum. Saygılar sunuyorum.”
Sevginar SALİ

YORUM YAP