Ertuğrul Gazi Ortaokulu ezber bozuyor

Ertuğrul Gazi Ortaokulu ezber bozuyor

24.11.2016 18:10:37

Ertuğrul Gazi Ortaokulu'nda bakım ve onarımın yanı sıra, daha kaliteli eğitim ortamları sunmak adına yenileme çalışmaları da devam ediyor. 

Ertuğrul Gazi Ortaokulu, Ahmet Öngel'in müdürlüğünde teknolojik çağ ayak uydurarak hizmetlerini düzenleyerek kolaylaştırmaya, güvenlik ve hijyen koşullarını da iyileştirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda okulun anasınıfı girişine ve yemekhaneye Parmak Okuyuculu Otomasyon Sistemi'nin kurulmasının ardından şimdi de tüm okul lavabolarına Merkezi Depolu Sıvı Sabunluk Sistemi kuruldu. Öğrenci ve öğretmenlerin sağlığı da düşünülerek hijyen açısından böyle bir kolaylık sağlandı. Bunun yanı sıra tüm sınıfların kapı kilitleri ve kapı kollarının değişimi yapıldı. Okulun dış cephesinde bulunan ve güneşten dolayı renk değiştiren şanlı bayrağımız da yenilendi. Okul imkanları dahilinde, yardımseverlerin de desteğiyle, Ertuğrul Gazi Ortaokulundaki bakım, onarım ve yenileme çalışmaları devam ediyor.


ÖNGEL: DAHA KALİTELİ EĞİTİM ORTAMLARI İÇİN ÇALIŞIYORUZ
“Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz her şeyin en iyisine layıktır.” diyen Öngel, daha kaliteli eğitim ortamları sunabilmek amacıyla çalışmalarının devam ettiklerini belirtti.
Renginar SALİ

YORUM YAP