Erdan ve Saika’dan Koçer’e destek

Erdan ve Saika’dan Koçer’e destek

13.12.2017 10:08:01

Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Şaban Erdan ve geçmiş dönem Başkanı Ramazan Saika, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığına yeniden aday olan Nuray Koçer ve ekibini ağırladı, birlikte esnaflara destek ziyaretleri gerçekleştirdiler.

Cumartesi günü Sanayi Sitesi Başkanı Şaban Erdan ve geçmiş dönem Başkanı Ramazan Saika'nın daveti üzerine bölge esnaflarıyla buluşan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuray Koçer ve ekibine ilgi yoğun ve de güzeldi. Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Başkanı Ercan Çalışkan da Erdan ve Saika'nın, Koçer'e yönelik destek daveti organizasyonuna iştirak etti.
Sanayi Sitesi, Kımızılar bölgesinde esnafları Koçer ve ekibiyle dolaşan Saika ve Erdan, esnafların gündemini değerlendirdi.

KOÇER: DEĞER VERDİK, HİZMET ETTİK
Koçer, ekibini tanıttı, yaptığı çalışmaları paylaştı hizmet sürecinin devamı için üyelerden destek istedi. “Biz ilk seçimde de projeler ile çıkmadık esnafımızın karşısına. Sadece hizmet edeceğimiz ekibi öne sürdük, destek istedik. Yapamayacağımız hiçbir sözü vermedik, gerekenleri de ziyadesiyle yaptık. Çıraklık dönemimizde yaptıklarımızdan yola çıkarak kalfalık ve ustalık dönemimizde asıl neler yapabileceğimizi üyelerimizin takdirine bırakıyorum.
Yapılacak çok iş var ama esas olan esnafımızın elinden tutup, gözüne bakarak, çaylarını içmek, karşılıklı konuşmak. Düğün salonu, çay bahçesi gibi projelerimiz var ancak bunlar bizim için seçim vaadi değil. İmkan ve koşullar yerine geldiğinde mutlaka yapmak istediğimiz şeyler. Esnafımız ne zaman ve neye ihtiyaç duyarsa duysun yanında oda, yönetimi ve başkanı olarak bizlerin olduğunu biliyor” diyen Koçer, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte gün boyu Kırmızılar bölgesinde esnaflarla buluştu.

Haber Merkezi

YORUM YAP