Eğitim Adası: Bu yazın ennn süper fikri

Eğitim Adası: Bu yazın ennn süper fikri

8.06.2017 09:49:30

Anaokulu ve İlkokulu Eğitim Adası “Bu yazın ennn süper fikri” diyerek Yaz Okulu etkinliklerini duyurdu.

2016-2017 Eğitim-öğretim yılı 9 Mayıs 2017 tarihinde sona eriyor. Yaz tatilini en verimli şekilde değerlendirmek isteyenler özel okullar tarafından düzenlenen Yaz Okulları fırsatlarından yararlanabiliyor. Eğer siz de çocuklarınızın yaz aylarını dopdolu geçirmelerini isteyenler arasındaysanız, sunulan imkânlara göz atabilirsiniz.
Anaokulu ve İlkokulu Eğitim Adası, ilk kez Yaz Okulu düzenliyor. 12 Haziran -21 Temmuz 2017 tarihleri gerçekleştirilecek Yaz Okulu ile ilgili bilgileri sizler için araştırdık.

KAYAGİL: BU YAZIN ENNN SÜPER FİKRİ…
Anaokulu ve İlkokulu Eğitim Adası kurucusu Ali Kayagil, okulu bünyesinde düzenlenecek Yaz Okulu hakkında gazetemize yaptığı özel açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Bu yazın ennnn süper fikri... Bugüne kadar alışılagelmiş sıradan yaz okullarından farklı; bol eğlenceli, bol partili ve karenin dışında olan Anaokulu ve İlkokul seviyesinde uluslararası eğitim veren atölye okul Eğitim Adası olarak ilk kez 12 Haziran / 21 Temmuz arası okul bünyesinde Yaz Okulu organize ediyoruz.

12 HAZİRAN 21 TEMMUZ YAZ OKULUNDA YAPILACAK ETKİNLİKLER
Geleneksel rutin yaz okullarında yapılan aktivitelerden farklı olarak organize ettiğimiz Yaz Okulumuzda; çocuklara yaşam becerilerinin kazandırıldığı atölyelerden; Sanat, Müzik, İngilizce, Drama, Fiziksel Aktivite Olarak Jimnastik, Yüzme, Binicilik ve Doga etkinlikleri gibi çalışmalar yapacaklardır. Bu program eğlenceli su oyunları ve eğlenceli partiler ile desteklenecektir.

2016-2017 YILI 2. DÖNEM SONU KAMPI
Bu arada her dönem 1 gece çadırlar kurup kamp yapacağız. Çocuklar ilk kez ailelerinden ayrı bir gece geçirmenin deneyimini yaşayacaklardır. Bağımsız karar alabilme ve düşünebilme gücünü kazanmalarına destek olacağımız bir çalışma. Birkaç örnek; Kamp yapıp gece kamp ateşi yakacağız. Binicilik ve Yüzme, Doğa kaşifleri etkinliği, Su oyunları, Drama, Senaryo ve Skeç yazımı, Çılgın Saç partisi, Top partisi Tasarım partisi, İngilizce aktiviteler (anadili ingilizce olan öğretmen ile) kamp sürecinde yapılacaklar arasında.”
Anaokulu ve İlkokul Eğitim Adası 2016-2017 yılı 2. Dönemini kamp etkinliği ile tamamlayacak. 3-4 Yaş grubu öğrencileri kamp gününü büyük sınıflarla geçirip evlerine dönerken, 6 yaş hazırlık sınıfı ve 1. Sınıf öğrencileri gece kampta kalacaklar. 9 Haziran Cuma günü sabah kahvaltının ardından Karne Töreni gerçekleştirilecek.
Eğitim Adası Yaz Okuluna katılmak isteyenler, 0212 728 5880 nolu telefonu arayarak detaylı bilgi alabilir.
Renginar SALİ

YORUM YAP