Efsane Müdür Şenel’e öğretmenlerinden teşekkür

Efsane Müdür Şenel’e öğretmenlerinden teşekkür

17.09.2019 10:09:20

Değirmenköy Atatürk Ortaokulu öğretmenleri, emekliliğe ayrılan efsane Müdür Mehmet Şenel'in onuruna yemek daveti düzenleyerek emekleri dolayısıyla kendisine teşekkür ettiler...

Değirmenköy Atatürk Ortaokulu öğretmenleri, emekli olan Müdürleri Mehmet Şenel'i düzenledikleri yemek davetiyle uğurladı. Geçen hafta Babacan Et Lokantası'nda düzenlenen organizasyona Değirmenköy Atatürk Ortaokulu'nda önceden çalışmış ve şimdi görevde olan tüm öğretmen ve idareciler katılarak Şenel'e güzel bir sürpriz yaptılar.

MISIRCI: YOLUNUZDAN İLERLEYİP GÜZEL YÜREKLİ ÇOCUKLAR YETİŞTİRMEK UMUDUYLA
Öğretmenlerden Gönül Mısırcı, yaptığı konuşmada duygularını şu sözlerle paylaştı: “Bu akşam canım müdürümüz Mehmet Şenel'i emeklilik hayatına uğurladık. Mesleğime anlam katan, her sabah günaydınlarıyla içimizi ısıtan, bizi baba gibi candan kucaklayan, moralimizi bozuk görse çikolatalar alan, bize türküler söyleyip şiirler okuyan, okulu aile yapan can müdürüm, hayata dair, öğretmenliğe dair, en önemlisi insan olmaya insan yetiştirmeye dair sizden çok şey öğrendim. Yolunuzdan ilerleyip güzel yürekli çocuklar yetiştirmek umuduyla canım müdürüm. Her zaman kalbimizde olacaksınız.”
Duygusal anların yaşandığı yemekte Şenel, görevi süresince Türk Milli Eğitimin amaçları doğrultusunda görev yaptığını paylaştı ve Can Yücel'in “Bağlanmayacaksın” şiirinden dizeler okudu.

ÖĞRETMENLERİ, ŞENEL'E TEŞEKKÜR PLAKETİ TAKDİM ETTİ
Değirmenköy Atatürk Ortaokulu öğretmenleri, okulu kurum haline getiren ve birlik beraberliği sağlayan efsane müdürleri Mehmet Şenel'e plaket ve çiçek sunarak teşekkür ettiler. Plakette yer alan sözler şöyleydi: “Kıymetli müdürümüz, okulumuza ve bizlere vermiş olduğunuz emeklerden, göstermiş olduğunuz özverili ve anlayışlı yaklaşımlardan dolayı teşekkür ederiz. Emeklilik hayatınızda sevdiklerinizle mutluluklar dileriz.”

Güzel paylaşımların yapıldığı ve duygusal anların yaşandığı yemek daveti toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

Renginar SALİ

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki Silivri'den...
Sonraki »

YORUM YAP