Ece Seçkin yıllar sonra HASGAL’da

Ece Seçkin yıllar sonra HASGAL’da

22.04.2016 11:57:31

1991 Doğumlu olan Ece Seçkin, 3 yaşındayken annesinin piyanoyu öğretmesiyle başlayan müzik yolculuğuna okuduğu Hasan-Sabriye Gümüş Anadolu Lisesi'nde de devam etti. Müzik Öğretmeni Başak İnanç'ın rehberliğinde kurulan okulun müzik orkestrasında solistlik yaptı. Müzik yarışmalarında dereceler aldı. Mezun olup Hukuk Fakültesini kazanmasına rağmen müzik sevgisi ağır bastı. Ozan Doğulu ile tanışan yorumcu, onun prodüktörlüğünde “Bu Ne Yaa” albümünü çıkardı. 2014 yılında “Şok Oldum” şarkısıyla müzikseverlerin karşısına çıkan Seçkin, “En İyi Çıkış Yapan Bayan Sanatçı” dalında müzik sektöründe en genç Altın Kelebek Ödülüne sahip oldu. “Hoşuna Mı Gidiyor” adlı şarkısıyla yeniden çıkış yapmayı başaran yorumcu, “Aman Aman” adlı 2015 maxi single ile müzik konusundaki başarısını sürdürüyor.
Sevilen popçu, mezun olduğu Hasan-Sabriye Gümüş Anadolu Lisesi'ne duyduğu özlem nedeniyle dün ziyarette bulundu. HASGAL ailesiyle hasret gideren Seçkin, oldukça duygusal anlar yaşadı. Öğretmen ve öğrencilerle sıcak ve samimi bir sohbette buldu. Okul Müdürü Ahmet Aksünger'in de katıldığı söyleşide Ece Seçkin, okul hayatına dair sevimli anılarını paylaştı. Hasan-Sabriye Gümüş Anadolu Lisesi'nde görev yapan öğretmenlerine övgüler yağdırdı. Burada edindiği arkadaşlarının hayattaki en iyi arkadaşları olduğunu paylaştı. Müzik Öğretmeni Başak İnanç'la yapılan müzik çalışmalarını, ilk sahne deneyimini, azim ve kararlığını anlattı ve birçok anıyı öğrencilerle paylaştı. Okulu ne kadar özlediğini dile getirerek sık sık mutluluk gözyaşları döktü. Derslikleri gezdi, sınıfına girdi ve yaşadığı mutlu heyecanı herkesle paylaştı.
Okul Müdürü Ahmet Aksünger, kendisine teşekkür plaketi sunarken, Okul Aile Birliği Başkanı Emre Altınçapa da çiçek sundu. Hayranlarıyla resim çektiren Seçkin, okulunda bulunmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi.
Mezun öğrencilerden Ece Seçkin, Hasan-Sabriye Gümüş Anadolu Lisesi ailesi tarafından başarı dilekleri eşliğinde uğurlandı.
Renginar SALİ

YORUM YAP