Derince 3 maç aradan sonra yenildi

Derince 3 maç aradan sonra yenildi

25.12.2020 12:01:31

Hafta içinde teknik direktör Bülent Baturman ile yollarını ayıran Belediye Derincespor, ligin ilk yarısının son maçında deplasmanda Payasspor'a 3-1 mağlup oldu, 3 maç aradan sonra yenildi.

Payasspor deplasmanında maça tutuk başlayan Belediye Derincespor, 21'inci dakikada kalesinde golü gördü, Muhammed Ali Yenilmez'in attığı golle 1-0 geriye düştü. Bu golden sonra baskısını arttıran temsilcimiz, iki fırsattan yararlanamadıktan sonra 29'da eşitlik sayısını buldu. Sinan Morgül'ün kaleye orta şut karışımı vuruşunda Muhammed Enes topun üzerinden atladı, Tayfur Emre topla buluştu, plase bir şutla topu filelere gönderdi, devre de 1-1 sona erdi.

İKİNCİ YARIDA YIKILDI

Maçın ilk yarısında 1-1'lik eşitliği sağlayan, oyun olarak da iyi gözüken Belediye Derincespor, ikinci yarıda 74'de 2-1 geriye düştü. Bu golden önce Mehmet Tosun, Tayfun Kırca ve Mehmet Bağlı gibi isimleri sahaya süren Sarı-Lacivertli ekip, skoru lehine çeviremediği gibi, kalesinde de golleri gördü. Son dakikalarda eşitlik için baskı kuran Belediye Derincespor, 90'da bir gol daha yedi, karşılaşmayı 3-1 kaybetti.

YORUM YAP