Çizgi Koleji’nden renkli tanıtım akşamları

Çizgi Koleji’nden renkli tanıtım akşamları

30.07.2016 11:05:46

Çizgi Koleji Silivri Kampüsü Selimpaşa Mahallesi'nde stant açarak okul tanıtımını gerçekleştiriyor. 

Ulaş Velioğlu'nun kuruculuğunda ilçemizde birinci eğitim-öğretim yılını tamamlayan, ikinci yıla hazırlanan Alternatif Butik Okul Çizgi Koleji bir yandan yaz okuluna devam ederken, tanıtım etkinliklerini de sürdürüyor.
Çizgi Koleji, 16 Yıllık bilgi, birikim ve deneyimlerini 5 kampüs ve 10 okulda; Avcılar, Biga 1, Biga 2, Ümraniye ve Silivri kampüslerinde devam ettirirken büyümeye da devam ediyor. İlçemizde anaokulu, ilkokul ve ortaokulu olarak butik bir okul imkanı sunan Çizgi Koleji Silivri Kampüsü yaz tatilinde tanıtım etkinlikleri düzenliyor. Bu kapsamda ilçemiz Selimpaşa Mahallesi'nde kurulan stantta okul öğretmenlerinden Okşan Yurtsever, öğrencilere çeşitli eğlendirici etkinlikler sunarken, velilerini de bilgilendiriyor. Eğitim felsefesini, Atatürk'ün öngördüğü çağdaş bakış açısıyla, üretken, girişimci, özgürlükçü, milli ve evrensel değerleri özümseme temelinde ele alan, akademik, zihinsel, sosyal-duygusal ve bedensel gelişimi bir bütün olarak değerlendiren, okul hızla değişen ve gelişen dünyanın belirsiz şartlarıyla başa çıkabilme becerisi kazandırır. Çizgi Akademi bünyesinde kurulan Uygulama Atölyeleriyle, 21. Yy dünyasında en çok ihtiyaç duyulacak olan iletişim ve analitik düşünme becerilerini geliştirme fırsatı sunar. Adını bilimden alarak “Eğitimde Bilimsel Çizgi” sloganıyla varoluşunu sergileyen, Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, Milli ve Evrensel değerler konusunda duyarlı, hoşgörülü ve bilgili öğrenciler yetiştirmeyi kendisine ilke edinmiş ve bu ilkelerini yerine getirmek üzere her imkanı okullarında hayata geçiren butik okul, her öğrencisini ayrı bir değer olarak görmekte.
Çizgi Koleji Silivri Kampüsü'nün tanıtım etkinlikleri epey renkli geçiyor. Çocuklar kendilerine verilen imkanları keyifle değerlendirirken, velileri de öğretmenlerinden okulu hakkında bilgi ediniyor.
Renginar SALİ

YORUM YAP