Çınar Anaokulu’nda ilk öğrencilerle ilk çalışmalar

Çınar Anaokulu’nda ilk öğrencilerle ilk çalışmalar

2.10.2017 10:25:55

Ebeveyn Montessori Atölyeleri ve İngilizce Hikâye Atölyeleriyle her aileye ve çocuğa uygun yarım ve tam gün seçenekleri sunan Özel Silivri Çınar Anaokulu'nda ilk çalışmalar heyecan içinde başladı.

Dünyanın en başarılı eğitim modellerinden Montessori ağırlıklı eğitim sunan, Yeni Mahalle, Hatipoğlu Sokak, No:4 adresinde bulunan Özel Silivri Çınar Anaokulu'na kayıtlar devam ediyor. Ebeveyn Montessori Atölyeleri ve İngilizce Hikâye Atölyeleriyle eğitim hizmetine farklı bir boyut getirmeyi amaçlayan anaokulu, ilk öğretim yılına Montessori Eğitim Sertifikası sahip genç dinamik eğitimci kadrosuyla başladı. Okulda çalışmalar büyük bir heyecanla sürüyor.

EBEVEYN MONTESSORİ ATÖLYELERİ
Anaokulu, her aileye ve çocuğa uygun yarım ve tam gün seçenekleri sunuyor. Ebeveyn Montessori Atölyeleri her yaş grubunda olup, öğrencilerin bireysel ihtiyaçlarına cevap veren özel programlardır.
Özel Silivri Çınar Anaokulu, Atölye programlarında özellikle küçük yaş grubunda aile katılımını faydalı görürken, kaliteli zaman geçirmesi ve ailenin Montessori Eğitim Metodunu tanıması adına fırsat tanıyor.
“Montessori ilköğretim yıllarının, çocukları sonraki öğretim yıllarına, nasıl entelektüel, duygusal ve sosyal olarak hazırladığına şahit olun.” diyen Çınar Anaokulu eğitimcileri, atölyelerde yapılan çalışmalar hakkında şu bilgileri paylaşıyor: “Ebeveyn Montessori Atölyelerinde çocuk ile kaliteli vakit geçirmek, yaşıtları ile sosyalleşmesini sağlamak, duyarlılık dönemlerini kaçırmadan gelişimine katkıda bulunmak ve anaokuluna hazırlanma sürecinde destek olmak istiyorsanız Çınar Montessori'nin farklı yaş grupları için hazırlanmış oyun gruplarına dahil olabilirsiniz. Çınar Montessori; bahçede ve sınıfta yapılan bireysel ve grup çalışmalarıyla, çocukların motor, duyu, dil, öz bakım bilişsel, sosyal ve duygusal becerilerini destekliyor ve potansiyellerini en üst seviyeye çıkarmalarını amaçlıyor. Atölyeler 5 kişi ile sınırlı. Montessori eğitimini özel kılan Montessori 2+2 nin ötesidir ve çocuğunuzun hayatında fark yaratır.

İNGİLİZCE HİKÂYE ATÖLYELERİ
Tanıtımı uygulamalı yapılan ve büyük ilgi gören İngilizce Hikâye Atölyeleri de başladı. Çocukların hayal güçlerini sınırsızlaştıran aynı zamanda emici zihnin en yüksek olduğu bu kritik dönemde İngilizce Atölyeleri ile farklı bir boyut kazandıran Çınar Montessori bilişsel yönden en verimli.
Yine Silivri'de bir ilk olan İngilizce Hikâye Atölyeleri ile çocuğunuz İngilizceyi eğlenerek öğrenebilme imkânına sahip. İngilizce hikâye atölyeleri, bu alanda uzman eğitimci eşliğinde, dünyaca ünlü ve ödüllü İngilizce hikâye kitapları ile yapılmakta. Atölye kapsamında öğrenilmesi amaçlanan kazanımlar yine Montessori tekniği ile yapılan etkinlikler ile pekiştiriliyor.”
Eğitim çocuğunuzun öğrenim göreceği okul için henüz bir karar alamadıysanız Özel Silivri Çınar Anaokulu'na 0212 727 21 55/0553 827 21 55 nolu telefonlardan ulaşabilir veya ziyaret ederek burada uygulanan eğitim modelini yerinde inceleyebilirsiniz.

Renginar SALİ

YORUM YAP