Çilli öğrencilerine uygulamalı trafik eğitimi verildi

Çilli öğrencilerine uygulamalı trafik eğitimi verildi

18.11.2016 10:44:50

Özel Çilli Anaokulu, öğrencilerine trafik bilinci kazan- dırmak amacıyla Küçükçekmece Belediyesi Çocuk Trafik Eğitim Parkı'nda uygulamalı eğitim almalarını sağladı.

Trafik eğitiminin küçük yaşta verilmesi gerektiğine inanan Özel Çilli Anaokulu eğitimcileri, önceki gün öğrencilerini Küçükçekmece Belediyesi Çocuk Trafik Eğitim Parkı'na götürdü. Atakent Mahallesi'nde bulunan ve toplamda 16.540 m2 alana sahip parkta hastane, anaokulu, trafik market, üstgeçit, konuk evi ve labirent gibi görsellerin yer aldığı ve adeta küçük bir şehrin tasarlandığı görüldü. Uzman eğitmenler eşliğinde miniklere eğitim sınıfında önce seminer verildi. Öğrenciler daha sonra trafik kurallarını kendileri için oluşturulan özel parkurda tecrübe ederek öğrenme fırsatı buldu.
Kuralları ihmal etmeden üst ve yaya geçitlerini geçtiler, geleceğin sürücü adayları akülü arabalarla uygulama yaptı. Merak ettikleri konuları çekinmeden sordular. Küçükçekmece Belediyesi Çocuk Trafik Eğitim Parkı'ndaki eğitimler, Çilli öğrencileri için eğlenceli ve bilgi açısından da bir o kadar verimli geçti.
Özel Çilli Anaokulu yetkilileri, “Bizi misafir eden Küçükçekmece Atakent Mahallesi Çocuk Trafik Eğitim Parkı yetkililerine ve çalışanlarına; velimiz Yiğit Kayra ( Bünyamin Dursun'a), Trafik Eğitim Parkı Yöneticisi Melek Bozacıoğlu'na çok teşekkür ederiz.” açıklamasında bulundu.
Renginar SALİ

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki Yapın gitsin!
Sonraki » Kalko'dan TFF'ye çağrı

YORUM YAP