Çilli miniklerinin yaz okulu günlüğü

Çilli miniklerinin yaz okulu günlüğü

16.07.2016 08:19:02

Çilli Yaz Okulu, 4-6 yaş grubu çocuklara 19 daldaki etkinlikleriyle eğlenerek öğretmek üzere 1. dönemini başlattı.

Özel Çilli Anaokulu Yaz Okulu, 11 Temmuz 2016 tarihinde açılarak yaz tatilini verimli bir şekilde geçirmek isteyen 4-6 yaş grubu miniklerine kapılarını açtı.

19 DALDAETKİNLİKLERİLE EĞLENEREK ÖĞRENECEKLER
On dokuz daldaki etkinlikler; Yüzme, Binicilik, Basketbol, Voleybol, Badminton, Bowling, Jimnastik, Satranç, İngilizce, Bahçe oyunları, Zekâ Geliştirici Oyunlar, Kukla Gösterileri, Yaratıcı Düşünme Saati, Mutfak Etkinlikleri, Fen-Matematik Etkinliği, Türkçe'mizi Geliştiriyoruz, Drama ve Müzik ile keyifli bir dönem geçirecek olan miniklerin yaz okulu günlüğü yazılmaya başlandı. İlk sayfalar epey renkli. Spor salonunda yerini alan Çilli minikleri, Beden öğretmeni Umut Tilev'in yönetiminde Basketbol ve Voleybol'u öğrenmek adına ilk antrenmanlara başladı. Öğrenciler, gösterilen hareketleri heyecan ve coşkuyla bire bir uyguladı. Yaz Okulunun ilk gün etkinliklerinden biri de yüzme idi.
Minik öğrenciler, öğretmenleri rehberliğinde yüzme derslerine havuzda başladı. Bir yandan serinlerken, diğer yandan da yüzmeyi öğrenmek için çaba gösterdiler. Anaokulunda da çeşitli bahçe oyunları, dersliklerde ise zekâ geliştirici oyunlarla ilk günleri keyifle geçiren Çilli miniklerinin keyfine diyecek yoktu.
Büyüme ve gelişmenin en hızlı olduğu dönem olan 0-6 yaş çocukların gelişimleri açısından yaz okulu büyük fırsat oluşturmakta. Bir yandan kış döneminde edinilen bilgilere yenileri eklenirken, yüzme, at binme, jimnastik ve spor eğitimleriyle sağlıklı bir tatil yapılmakta. Çilli minikleri, yaz okulu dönemlerinde faydalı ve dinlendirici etkinliklerle kaliteli zaman geçirebilecek ve eğlenerek öğrenmeye devam edecekler.

ÇİLLİ YAZ OKULU DÖNEMLERİ
Özel Çilli Anaokulu Yaz Okulu 1. Dönemi 11 Temmuz'da başlayıp 29 Temmuz 2016 tarihinde son bulacak. 2. Dönem ise 08 Ağustos'ta başlayıp 26 Ağustos 2016 tarihinde son bulacak. Servis mevcut. Öğrencisini Yaz Okulu'na yazdırmak isteyen veliler, Özel Çilli Anaokulu'na 0212 736 1982 nolu telefondan ulaşabilir.
Haber:
Renginar SALİ

YORUM YAP