Çavdır: Gücümüzü müşterilerimizden alıyoruz

Çavdır: Gücümüzü müşterilerimizden alıyoruz

1.03.2018 11:12:22

1999 yılından bu yana bölgesel düzeyde faaliyet gösteren bir market olarak kalite-fiyat dengesi açısından iyiyi yakalayan Silivri Ekonomik Pazar; vizyonu ve misyonu doğrultusunda emin adımlarla kaliteli hizmet vermeye devam ediyor.

Tecrübesi, müşteri memnuniyeti konusundaki hassasiyeti, geniş ürün gamı ve güler yüzlü hizmet anlayışıyla rakip firmalardan sıyrılarak fark yaratan Silivri Ekonomik Pazar, ilçemizin köklü iş yerleri arasında yer alıyor. Tekin Çavdır'ın işletme sahipliğinde uzun yıllardır hizmet veren işletme, titiz ve gayretli bir çalışma sürdürmekte… Sürekliliklerinin temelinin sırrını gazetemizle paylaşan Çavdır, “Piyasada takdir gören azmimiz temiz hizmetimiz, işbilir çalışma kadromuz, müşterilerimize karşı saygıda kusur etmeme felsefemiz, hep daha kaliteli ürün ve hizmet sunma anlayışımız ve hiçbir zaman ödün vermediğimiz ticaret ahlakımızdan kaynaklanmakta.” dedi.

ÇAVDIR: MÜŞTERİLERİMİZİN BEKLENTİLERİNİ KARŞILAMAK VE MEMNUNİYETLERİNİ ÜST DÜZEYDE TUTMAK BİZİM EN ÖNEMLİ MOTİVASYONUMUZ
Alibey Mahallesi, Kara Mustafa Sokak adresinde ve Değirmen Durağı mevkisinde konuşlanan Silivri Ekonomik Pazar'ın reyon bölümlerinde bakliyattan bebek besinlerine, kahvaltılık ürünlerden konserve, salça, yağ, tuz, şekere, makarnadan sos ve baharatlara, unlu mamullerden bisküvi ve şekerlemelere, tavuk ürünlerinden süt ürünlerine, içecekten atıştırmalıklara, paketli gıdalardan temizlik ürünlerine, meyveden sebzeye yüzlerce ürünü bir arada bulabilirsiniz. Gazetemiz aracılığıyla potansiyel müşterilerine mesaj veren işletme sahibi Tekin Çavdır, “Sürekli gelişimi, müşteri odaklı düşünceyi, kaliteli ürün ve hizmet sunmayı, temizliği ve güler yüzlülüğü bize güvenen müşterilerimize en iyi hizmeti sunmak adına vazgeçilmez temel ilke olarak benimsiyoruz. Standartların üzerinde müşteri memnuniyetini hedef alan hizmet anlayışımızla müşterimize değer yaratırken, ilişkilerimizi de güvenilirlik ve çözüm ortaklığı üzerine kuruyoruz. Gücümüzü koşulsuz müşteri memnuniyeti ile hizmet vermemize borçluyuz.” şeklinde konuştu.

TOPTAN SİPARİŞLERİNİZ KAPINIZA TESLİM EDİLİYOR
Yakaladıkları sürdürülebilir büyüme avantajının kazanımlarını gelişimlerine yatırdığını söyleyen Çavdır, müşterilerine kendilerini özel hissettirecek projeler geliştiriyor. Yıllardır sizin için tüm market ürünlerinin; kalitesini, tazesini, hesaplısını bünyesinde bulunduran Silivri Ekonomik Pazar, bu ürünlerini dilediğiniz adrese getiriyor. Restoran, otel, catering, fabrika, okul vs. gibi toplu gıdaya ihtiyaç duyan tüm kurum ve kuruluşlara özel soğutmalı araçlarla ayrıcalıklı bir hizmet sunuluyor. 0212 728 66 92 numaralı sipariş hattından detaylı bilgiyi alabilirsiniz…
Hazal BAŞARAN

YORUM YAP