Büyükkılıçlıspor ailesi Palmiye’ye sığmadı

Büyükkılıçlıspor ailesi Palmiye’ye sığmadı

13.02.2024 12:32:08

Silivri'nin güzide kulüplerinden Büyükkılıçlıspor geleneksel hale gelen birlik ve dayanışma gecesinde sevenleriyle buluştu.

Palmiye Restoran'ın ev sahipliğinde düzenlenen gecede Büyükkılıçlıspor kulübüne destek yağdı. Geceye önce Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, ardından da CHP Silivri Belediye Başkan Adayı Bora Balcıoğlu katıldı. Silivri ilçesinin profesyonel ve amatör spor kulüplerinin büyük bir katılım gösterdiği gecede masalar dolup taştı.

ZIROĞLU: LÜTFEN SİLİVRİ'YE TESİS YAPALIM
Gecenin açılış konuşmasını Büyükkılıçlıspor Kulüp Başkanı Veysel Zıroğlu yaptı. Zıroğlu “Katılımlarınız için hepinize çok teşekkür ediyorum. Büyükkılıçlıspor olarak tesise ihtiyacımız var. Silivri'nin çocuklarına antrenman yapacak tesis bulamıyoruz. Bir sahayı dört takım paylaşıyoruz. Lütfen Silivri'ye tesis yapalım” dedi.

TONTA: BAŞARILARININ DEVAMINI DİLİYORUM
Zıroğlu'ndan sonra konuşmak için sahneye bu kez Silivri Amatör Spor Kulüplerin Destekleme Derneği Başkanı Ali Tonta geldi. Tonta “Büyükkılıçlıspor Silivri ilçesinin lokomotif takımlarından bir tanesi. Spora ve gençliğimize verdikleri değer için onları kutluyorum. Başarılarının devamını da diliyorum” ifadesini kullandı.

YILMAZ: 7'DEN 70'E SPOR YAPMAYAN KALMASIN
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz da yaptığı konuşmada sporun en önemli unsurlarından birinin birleştirici özelliği olduğunu söyledi. Yılmaz “Sporun en önemli özelliği birleştirici unsur olması. Tıpkı bu salonda olduğu gibi bizleri bir araya getiren bir unsur diyebiliriz. Silivri'de 7'den 70'e spor yapmayanın kalmadığı bir anlayışı hakim kılmak istiyoruz. Silivri'de 5 yılda birçok spor yatırımı kazandırdık, birçok hizmetin temelini attık.” ifadesini kullandı.

BALCIOĞLU: ONLAR İÇİN HER TÜRLÜ FEDAKÂRLIĞI YAPMAYA HAZIRIZ
Geceye ilerleyen saatlerde katılan CHP Silivri Belediye Başkan Adayı Bora Balcıoğlu yaptığı konuşmada sporun siyasetin üzerinde bir güç olduğunu söyledi. Balcıoğlu “Spor siyasetin üzerinde bir güce sahiptir. B. Kılıçlıspor Kulüp Başkanı Veysel Zıroğlu ve yönetim kurulu bölgemizdeki çocuklarımıza sahip çıkarak, onlara spor yaptırarak çok önemli bir hizmet veriyorlar. Özellikle kız çocuklarımız bizim için olmazsa olmazımız. Onlar için her türlü fedakârlığı yapmaya hazırız” şeklinde konuştu.

B.KILIÇLI YÖNETİMİNDEN ÖRNEK MİSAFİRPERVERLİK
Gecede kulüp yararına yapılan bilet satışlarından da hatırı sayılır bir gelir elde edildi. Silivri'de siyaset, spor ve iş dünyasının önde gelen isimleri çok sayıda bilet satın alarak kırmızı siyahlılara bağış yaptı. B. Kılıçlıspor Kulüp Başkanı Veysel Zıroğlu ve yönetim kurulu gece boyunca masaları tek tek dolaşarak örnek bir ev sahipliğine imza attı.

PALMİYE'DEN MUHTEŞEM ORGANİZASYON
Dev organizasyona ev sahipliği yapan Palmiye Restoran Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Babayiğit ikramlarıyla, sunumuyla ve misafirperverliğiyle tam not aldı. Spor organizasyonlarının vazgeçilmez mekanı haline gelen Palmiye Restoran geceye gelenlerden tam not aldı.
Haber ve fotoğraflar: İskender KORDU

YORUM YAP