Bu maçlar asla kaçmaz

Bu maçlar asla kaçmaz

16.01.2018 10:40:05

Hafta sonu sınavların olması nedeni ile federasyonun kararı neticesinde hafta içine alınan maçlarda Pazartesi günü iki tane hayati maç var Silivri Stadı'nda işiniz gücünüz de yoksa buyurun stada ve futbol ziyafetinden sizde bir pay alın.

TFF İstanbul 1. Amatör küme mücadelelerinin Açık Öğretim sınavları dolayısıyla hafta sonu ertelenen maçlar hafta içine verildi. 1. Amatör Küme 3. Grupta zirve mücadelesi içinde olan Gazitepespor, Silivri Stadı'nda saat 13.00'da grupta zirveden kopmak istemeyen Esenyurtspor ile karşılaşacak. Bu zorlu ve hayati maçın ardından saat 15.00'da 1. Amatör Küme 1. Grupta iki Silivri takımımın müthiş mücadelesi oynanacak ve zirvedeki yerini kaybetmek istemeyen Çantaköyspor ile Kavaklıspor'un mükemmel mücadelesi sahne alacak. Silivri'nin üç takımının kıyasıya bir mücadeleye girecekleri maçlar Pazartesi günü oynanacak bu maçlar asla kaçmaz.

ALİBEYSPOR, SALI GÜNÜ OYNUYOR
Yine TFF İstanbul 1. Amatör Küme 2. Grupta zirvede olan Alibeyspor'un zorlu maçı var. Silivri Stadı'nda oynanacak olan Alibeyspor, Çatalca Çiftlikköy müsabakası saat 15.00'da başlayacak.

YORUM YAP