BEDAŞ’tan şikâyet var, muhatap yok

BEDAŞ’tan şikâyet var, muhatap yok

8.07.2017 10:35:55

Silivri Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü İrfan Şenkal, kurum önündeki elektrik direkleri yenilerken bahçe tel çit ve duvara verilen zarar ve tamamlanmayan iş nedeniyle BEDAŞ'tan şikayetçi oldu, kuruma başvurdu ama muhatap bulamadı.

Silivri Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü İrfan Şenkal'ın iddiasına göre merkezin önünde kaldırımda bulunan eski elektrik direkleri, Bedaş'ın taşeron firması tarafından değiştirildi.

ÖNLEM ALINMADIĞI İÇİN BAHÇE TEL ÇİT VE DUVARA ZARAR VERİLDİ
Direklerin sökülmesi sırasında ise hiçbir emniyet tedbirleri alınmadan çıkarılırken, direkler Silivri Mesleki Eğitim Merkezi bahçesi tel çit ve duvarının üzerine düşerek zarar verdi. Ayrıca yeni direkler takıldıktan sonra etrafı temizlenmeden, molozlar alınmadan ve direklerin etrafı kapatılmadan öylece bırakılıp gidildiği de bir başka önemli ayrıntı olarak iletildi.

ŞİKÂYET VE ZARAR VAR, MUHATAP YOK
Bedaş'ın Silivri'deki yetkililerine başvuran Silivri Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü İrfan Şenkal, muhatap olarak kimseyi bulamadığı, sorumluluğun taşeron firmaya bırakıldığını ve şikâyetle ilgilenilmediğini dile getirdi. Bunun üzerine ALO 187'ye başvurarak durumu anlatan Şenkal'e buradan da dönüş yapılmadı.
Yapılan işin ilgili mühendisler tarafından denetlenmesi gerektiğini savunan Şenkal, müdürlüğünü yaptığı Silivri Mesleki Eğitim Merkezi önündeki çirkin görüntüden dolayı rahatsızlığını dile getirirken, tel çit ve duvarına verilen zararın karşılanma beklentisini açıkladı.

Haber:
Renginar SALİ

YORUM YAP