Becerileri keşfetmeye ve geliştirmeye devam

Becerileri keşfetmeye ve geliştirmeye devam

5.08.2016 09:07:05

Öğrencilerine becerilerini keşfetme imkanı sunan Çizgi Koleji Yaz Okulu dopdolu etkinlikleriyle 29 Temmuz'da gösteriyle son buldu. İkinci döneme merhaba dendi.

Çizgi Koleji Silivri Kampüsü anasınıfı, ilkokul ve ortaokul öğrencilerine yönelik planladığı Yaz Okulu çalışmalarını sürdürüyor. 11 Temmuz 2016 tarihinde başlayan Birinci Dönem Yaz Okulu 29 Temmuz'da son buldu. İkinci dönem Yaz Okulu ise hemen 1 Ağustos Pazartesi günü başladı ve 19 Ağustos 2016 tarihinde son bulacak.
Anasınıfı 3-4-5-6 yaş grubu öğrencileri İngilizce, Türkçe Dil Etkinliği, Müzik, Drama, Jimnastik, Yüzme, Düşünme Becerileri, Resim, Satranç ve Yaşamsal Beceriler dersleriyle yaz tatillerini verimli geçirirken, ilkokul ve ortaokul öğrencileri ise Almanca, İngilizce, Akıl Oyunları Atölyesi, Tenis, Okçuluk, Yüzme, Satranç, Müzik, Resim, Basketbol ve Voleybol dersleriyle hem öğrendiler hem eğlendiler. Sportif etkinliklerle fiziksel gelişimlerine katkı sundular. Spor, sanat ve bilim alanında birçok atölyede becerilerini keşfetme ve geliştirme imkanı buldular.
Akıl Oyunları Atölyesi'nde sistematik düşünmeyi, karar vermeyi, strateji geliştirmeyi, kazanmayı ve kaybetmeyi öğrendiler, dikkat ve konsantrasyon becerilerini geliştirdiler.
Tekno Mühendislik Atölyesi'nde Temel Mühendislik, Fizik ve teknoloji kavramlarını öğrenerek mühendislik dünyasına da adım attılar.
Anasınıfı öğrencileri ise birçok etkinliğin yanı sıra Yaşam Becerileri Atölyesi'nde kendilerine yetebilmeyi, bağımsız bireyler olarak yetişmeleri için çalışmalarda bulundular. Sandviç hazırlama, yatağını toplama gibi temel yaşamsal becerileri öğrendiler.
Yabanca dil eğitimi ise eğlenceli bir şekilde verildi. Müzik Atölyesi'nde öğrenilenler birinci dönem yaz okulunun son günü dinleti şeklinde sunuldu. Öğrenciler gitar çalarak dinleyenlere keyifli anlar yaşattılar.
Pazartesi günü başlayan Çizgi Koleji Yaz Okulu İkinci Dönemi 19 Ağustos 2016 tarihinde son bulacak. Eğer siz de çocuklarınızın da bu etkinliklerden yararlanmasını isterseniz 727 0627 nolu telefondan okula ulaşabilirsiniz.
Renginar SALİ

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki CHP, Mağdur Aileler Sekreteryası oluşturdu
Sonraki »

YORUM YAP