Başkan Yılmaz, Değirmenköylülere verdiği sözleri fazlasıyla tuttu

Başkan Yılmaz, Değirmenköylülere verdiği sözleri fazlasıyla tuttu

19.08.2021 15:39:07

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, geçen yıl 36. Değirmenköy Domates Yarışmalarında bölge halkına verdiği sözleri fazlasıyla tutarak Cumartesi günü 37. Etkinliğe evsahipliği yapmaya hazırlanıyor.

Geçen sene Ağustos sonunda gerçekleştirilen Silivri Belediyesi'nin 36. Değirmenköy Domates Yarışmalarında bölgenin en iyi domates üreticileri yarışırken Başkan Yılmaz halka iki önemli söz verdi. Birincisi Değirmenköy'e FİFA standartlarında olacak stadyum, ikincisi de Köy Pazarı.

Silivri'yi bütüncül bir anlayışla yönettiklerini ifade ederek geçen yıl Değirmenköy'de Başkan Yılmaz, “Silivri çarşı merkezinden ve sahilden ibaret değildir. Biz yöneticiler Silivri'yi sadece çarşı meydanından, sahilden ibaretmiş gibi yönetmeye çalışırsak Silivri'ye ve sizlere en büyük kötülüğü yapmış oluruz. Onun için Silivri'yi bir bütün olarak, 35 mahallesi ile bütüncül bir anlayış ile idare edeceğiz. Köylere mahallelere gözümüzü kapatarak yöneticilik yapamayız dedik. Bu yüzden ilk günden beri köylere, tarımsal üretime, hayvancılığa ve bu topraklara yatırım yapmaya devam ediyoruz. Gençlerimiz bu topraklardan kopmasınlar diye tarım diyoruz, hayvancılık diyoruz, demeye de devam edeceğiz.”  şeklinde konuştu.

“DEĞİRMENKÖY'E FİFA STANDARTLARINDA BİR STADYUM KAZANDIRIYORUZ”

Yılmaz, geçen yıl Değirmenköy'de çocukların kötü alışkanlıklardan uzak durması için spor yatırımlarına devam edeceklerini ifade etti ve konuşmasında Değirmenköylülere stadyum müjdesi vererek, “Değirmenköy'de sporun yaygınlaşması, düzgün alanlarda yapılabilmesi için, Değirmenköy ve yakın mahallelerimizin de faydalanabilmesi için FİFA standartlarında tribünleri, soyunma odaları olan, amatör maçların oynanacağı bir stadyumu Değirmenköy'e kazandırıyoruz. Buradan AK Parti Silivri İlçe Başkanımız Mutlu Bozoğlu'na, Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na teşekkür ediyorum. Değirmenköy stadının yapımı kısa bir sürede tamamlanacak” dedi.

KÖY PAZARI SÖZÜ VERDİ, KAPALI PAZAR YERİ YAPTI

Bir yıl önce “Değirmenköy'de uygun bir alanda gölgeliği olan, deposu, tuvaleti, tezgâhı olan daimi Köy Pazarı'nı da Değirmenköy'de yapacağımızın sözünü veriyorum. Bu köy pazarımız haftanın 7 günü açık olacak. Değirmenköy Köy Pazarı'mızı üreticilerimizin ve vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız” şeklinde bölge sakinlerine verdiği sözü bir tık ileri taşımış olarak Başkan Yılmaz, 21 Ağustos'ta Cumartesi akşamı 37. Değirmenköy Domates Festivalini gerçekleştiriyor.

DEĞİRMENKÖY MODERN KAPALI PAZARYERİ TAMAMLANDI, STATTA DA ÇALIŞMALARDA SONA GELİNDİ

Değirmenköy Modern Kapalı Pazaryeri vatandaşlarımızın rahatça pazar alışverişini ve sosyal etkinliklerini yapacakları bir alan olarak tamamlanırken, Değirmenköy Futbol Stadı'nın yapımına yönelik çalışmalarda da sona gelindi. Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz'ın yoğun mesai harcayarak onaylattığı Değirmenköy Futbol Stadı projesi sayesinde tribün çatı kapatma işlemi tamamlandı ve çim zeminin serilmesi kaldı.

Sevginar SALİ

 

 

YORUM YAP