Başkan, şampiyon golfçüleri ödüllendirdi

Başkan, şampiyon golfçüleri ödüllendirdi

22.08.2016 10:59:35

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Golf Bayan Milli Takımımızın %80'nini oluşturan Silivrili sporcular Begüm Yılmaz, Tuğçe Erden, Sena Ersoy ve Damla Bilgiç'i Avrupa Şampiyonluklarının ardından ağırladı ve ödüllendirdi.

Golf Bayan Milli Takımımızın Silivrili sporcularını ağırlayan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, “Biraz destek, biraz yürek koymakla başarının tesadüf olmadığını bu kızlarım tüm Avrupa'ya gösterdi” derken ziyarette başarılı sporculardan Damla Bilgiç'in babası geçmiş dönem CHP Belediye Meclis Üyesi Cafer Bilgiç ve CHP Belediye Meclis Üyesi İbrahim Çeşemecioğlu da hazır bulundu.

“EMİNİM Kİ SIRADA ÇOK DAHA BÜYÜK BAŞARILARA YELKEN AÇMAK VAR”
Başarılı sporcuların ziyareti hakkında Işıklar, resmi sosyal medya hesabında duygu ve düşüncelerini şöyle paylaştı: “Bugün yine kentimiz için çok önemli isimlerini konuk ettim. Hepsi Silivrili olan, birbirinden kıymetli ve geçtiğimiz günlerde bayanlarda Avrupa Şampiyonu olarak sadece bizlerin değil, tüm Türkiye'nin göğsünü kabartan Golf Bayan Milli Takımımızın sporcuları Begüm Yılmaz, Tuğçe Erden, Sena Ersoy ve Damla Bilgiç'i belediyemizde misafir ettim. Ülke olarak maalesef futbol başta olmak üzere bir kaç sayılı spor branşı dışında, alternatif spor dallarına ilgimiz yok denecek kadar az. Oysa ailelerin, belediyelerin ve hatta devletin doğru yönlendirmeleriyle gençlerimiz birçok branşta Türkiye'mizin adını dünyaya duyurmaya namzetler. Bu konuda Silivri'mizin kızları en büyük örneğimiz. Bu kentte yıllar önce açılan sahalar, bugün Golf Milli Takımı'nın bel kemiğini oluşturan çocukları yetiştirdi ve bugün bu takımın %80 gibi bir rakamını Silivrili gençlerimiz oluşturuyor. Şimdi eminim ki sırada çok daha büyük başarılara yelken açmak var. Başarılarınızın devamını diliyorum. Hepimizin gururusunuz.”

YORUM YAP