Başkan Beyin Akören mesaisi

Başkan Beyin Akören mesaisi

19.12.2015 11:39:30

Altyapı çalışmaları devam eden mahallede bu sürecin tamamlanmasından sonra yapımı planlanan yatırım ve hizmetler konusunda mahalle sakinleri ile görüşüp konuşan Işıklar ve ekip arkadaşları, son aşamaya gelen futbol sahasındaki çalışmaları da yerinde inceledi.

IŞIKLAR: MERKEZDE OLAN, MAHALLELERDE DE OLACAK
Ziyareti değerlendiren Işıklar, “Göreve geldiğimiz ilk günden beri söylediğimiz gibi; Silivri'nin merkezinde ne varsa her mahallesinde de o olacak” şeklindeki yerel yönetim anlayışlarına işaret ederken şöyle konuştu: “Akören halkı alt yapı çalışmalarının yarattığı sıkıntılardan biraz dertli haklı olarak. Ama zahmetsiz rahatlık mümkün olmuyor. Bizler alt yapı çalışmalarını sürdüren kurumlarla da koordinasyonumuzu canlı tutarak takipteyiz. Ortak bir çaba ve gayretle Silivri'nin tüm bölgelerini her geçen gün ile birlikte daha yaşanışı, güzel yapmak adına çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Çalışmaları denetlemenin yanı sıra belli bir siyasi gündem olmaksızın vatandaşlarımızla bir araya gelmenin keyfini de yaşıyoruz. Onların önerileri ile sorunlara daha pratik çözümler, uygulamalara kullanılabilirlik kazandırıyoruz, hizmet akışımızı aktarılan önceliklere göre güncelliyoruz.

“MUHTARLARIMIZIN HAKKI ÖDENMEZ”
Bu vesile ile muhtarımız Hüseyin Ergin'e de teşekkür etmek istiyorum. Halkın nabzını tutmak hususunda her zamanki gibi hassasiyetlerini bizlerden esirgemedi. Bölge halkının yerel yönetim hizmetlerinden en iyi şekilde faydalanması adına gayretlerini aralıksız sürdürüyor. Muhtarlar her bölgemizde bizim elimiz, kulağımız… Destekleri ve katkıları ödenmez” dedi.

ERGİN: BAŞKANIMIZIN DUYARLILIĞINA MİNNETARIZ
Işıklar ve Belediye yetkililerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Mahalle Muhtarı Hüseyin Ergin, “Mahalle sokaklarını dolaştık. İSKİ ekipleri ile birlikte Belediye yaya kaldırım ve geçitlerini düzenliyor. İSKİ'nin kazdığı yerleri kapatmasından sonra Belediye ekipleri çalışmalarına başlayacak. İSKİ'nin bir an önce mahallemizdeki yatırımlarını tamamlamasını bekliyoruz. Sürecin uzamasından dolayı epey yıprandık. Bölgemize hizmet eden herkese teşekkürler, Belediye Başkanımızın duyarlılığına minnettarız” dedi.

YORUM YAP