BAŞARILAR ŞAMPİYON

BAŞARILAR ŞAMPİYON

16.07.2016 07:58:10

Silivri Lions Beyaz Melekler Spor Kulübü sporcusu Volkan Yavuzaslan, Özel Sporcular Dünya Atletizm Şampiyonası'na katılmak üzere İtalya'ya yola çıktı.

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Milli Takımı ve Silivri Lions Beyaz Melekler Spor Kulübü sporcusu Volkan Yavuzaslan, 15-22 Temmuz 2016 tarihleri arasında İtalya'nın Florence şehrinde gerçekleştirecek olan Trisome Game 2016 yarışlarına katılmak üzere yola çıkacak. Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Down Sendromlu Atletizm, Masa Tenisi ve Yüzme branşından oluşan 3 ayrı Milli Takım çalışmaları İzmir ilinde gerçekleştirildi. Özel sporcular çalışmalarına Milli Takım Antrenörleri ile günde çift idman olarak hazırlandı. Yavuzaslan'a Dünya Atletizm Şampiyonası'nda Kulüp Başkanı Mesut Özdoğan, Lions Leo Dernekleri Esen İbak Özel Eğitim ve Uygulama İş Eğitimi Merkezi Müdür Yardımcısı Hüseyin Aşık ve öğretmenlerinden Yavuz Erken ile Hasan Okan eşlik edecek.

ÖZDOĞAN: DESTEĞİNİZE TEŞEKKÜRLER
Silivri Lions Beyaz Melekler Spor Kulübü Başkanı Mesut Özdoğan, yaptığı açıklamada şunları söyledi: “İtalya'da düzenlenecek özel sporcular dünya Atletizm Şampiyonası'na katılmak üzere yola çıkıyoruz. Silivri Lions Beyaz Melekler Spor Kulübü sporcumuz Volkan Yavuzaslan Silivri'yi ve Türkiye'yi en iyi şekilde temsil edecek ve madalya ile dönecek inşallah. Dualarınızı bekliyoruz. Her zaman yanımızda olan Silivri Belediye Başkanımız Özcan Işıklar'a, Silivri Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı Hakan Kocabaş'a ve yönetimine, Hüseyin Dertop abimize, Rıdvan Özyüce'ye desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.”


Renginar SALİ

YORUM YAP