Bakanlık ETZ zirvesine Silivri’den katılım

Bakanlık ETZ zirvesine Silivri’den katılım

8.11.2017 10:18:19

Eğitimde FATİH Projesi Eğitim Teknolojileri Zirvesine ilçemiz Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu Türkçe Öğretmeni İlker Bayrak davet edildi.

17-18 Kasım 2017 tarihinde Millî Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü önderliğinde Ankara'da gerçekleştirilecek olan Eğitimde FATİH Projesi Eğitim Teknolojileri Zirvesine ilçemiz Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu Türkçe Öğretmeni İlker Bayrak davet edildi.
Zirvenin; akademisyenleri, karar vericileri, uzmanları, öğretmenleri, her seviyeden ilgili öğrencileri, sivil toplum temsilcileri ile özel sektörü bir araya getirerek teorik ve pratik bilgilerin tartışıldığı ve paylaşıldığı bir ortam olması amaçlanmaktadır. Zirvede Eğitimde FATİH Projesi bağlamında eğitim teknolojileri ve öğretmen – öğrenci ihtiyaçlarına yönelik yenilikçi konulara yönelik konuşmacılar, paneller ve sözlü sunumları gerçekleştirilecektir. Ayrıca Kodlama, Robotik ve Üç Boyutlu Teknolojiler gibi birçok alanda atölye/workshop yapılacaktır. Zirvenin dili Türkçe ve İngilizce olup eğitim teknolojilerindeki gelişmelerin Eğitimde FATİH Projesi kapsamında değerlendirilme imkânı sunulması ile özel bir toplantıdır.
ETZ 2017 Ankara Grand Otelde yapılacak. Türkçe Öğretmeni İlker BAYRAK, hazırlamış olduğu “F@tih Projesinin Türkçe ve Özel Eğitim Materyalleri Geliştirme Sürecine Katkısı” isimli bildirisiyle ETZ 2017'de Konuşmacı olarak yer alacak. e- içerik geliştirme oturumunda yer alacak İlker BAYRAK, WEB 2.0 Araçlarıyla F@tih Projesi Entegreli Konuşma Egzersizleri isimli sunumuyla 2016'da da ETZ'ye katılmıştı. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayınlanan ETZ 2016 Kitabında da bildirisi yayınlanmıştı.
Proje çalışmaları ile ismini sık sık duyduğumuz İlker BAYRAK, ayrıca İstanbul Valiliği İl Dernekler Müdürlüğünün davetiyle 05 Kasım 2017 Tarihinde Üsküdar Bağlarbaşı Kongre Merkezinde, İstanbul İl Dernekler Müdürü Ömer Okumuş'un da katılımıyla, İstanbul'daki STK ve Dernek Temsilcilerimize İçişleri Bakanlığı PRODES Başvuruları, Gençlik ve Spor Bakanlığı GENÇLİK Projeleri, Başbakanlık Tanıtma Fonu Hakkında Bilgilendirmelerde Bulundu. Proje Yazarken Toplum Yararı ve Dikkat Edilmesi Gereken Hususların konuşulduğu eğitimde, Proje Fikirlerinin Projeye Dönüşme Aşamaları Gözden Geçirildi. Katılımcılara İstanbul Valiliği Dernekler Müdürlüğü tarafından sertifikaları ulaştırılacak.
Haber Merkezi

YORUM YAP