Ayhan Oto ekspertizde iddialı

Ayhan Oto ekspertizde iddialı

16.08.2017 15:58:05

Hem kurumsal firmalara hem de bireysel müşterilerine tek bir merkezde tam teşekkülü servis sunmak için gayret eden Ayhan Şamdanlı; profesyonel yaklaşımı ve ekonomik fiyat çözümleriyle ekspertiz hizmetinde uzun yıllardır edindiği deneyimler ile iddialı adımlar atıyor.

Her marka ve model aracın aynı çatı altında bakılabildiği Ayhan Oto; bunun için gerekli son teknoloji cihazlara ve işinin ehli bir kadroya sahip, müşteri memnuniyetini maksimize eden bir sistemle çalışan, bölgemizde hizmet kalitesiyle bir numara olmayı kendisine hedef edinmiş bir oto ekspertiz kuruluşu. Kurulduğundan bugüne kadar tamamlamış olduğu ve devam eden hizmetleriyle güvenilirliğini ve kalitesini ispatlayan firma; genç yaşına rağmen uygulama sahasında göstermiş olduğu performansla sektörde liderlik yolunda emin adımlarla ilerliyor.

150 TL'YE KAPSAMLI EKSPERTİZ HİZMETİ
Bütün çalışmalarında “müşteri odaklı” olmayı prensip edinmiş, beklentilerin üzerindeki “kalite anlayışı” ile hesaplı çözümleri bir araya getiren işyeri sahibi Ayhan Şamdanlı, paranızı ve zamanınızı koruyan çözümler geliştirmeyi temel ilke olarak benimsiyor. Bu çerçevede piyasa koşullarındaki fiyatlar ile karşılaştırıldığında daha uygun bir fiyat politikası uygulan Şamdanlı, 150 TL'ye kapsamlı bir oto ekspertiz hizmeti sunuyor. Gerçekleştirilen oto ekspertiz hizmetinde paket içeriği başlıca şu başlıklardan oluşmaktadır;
• Araç Arıza Tespiti
• Motor Performans Testi
• Kaporta ve Boya Tespiti
• Fren Testi
• Araç Altı Görüntüleme
• Süspansiyon Testi
• Yanal Kayma Testi
• Tramer Kaydı Tespiti

NASIL ÇALIŞIR?
Teknik cihaz, ekipman ve robotlarla araçların durumlarını test ve muayene edip detaylı oto ekspertiz raporu düzenleyen Silivri'nin öncü test check-up merkezinde ekspertiz paketlerinden ihtiyacınıza uygun olanı seçerek, aracınızla veya satın almak istediğiniz otomobille ilgili bilmeniz gereken her şeyi öğrenebiliyorsunuz. Aracınızın tüm detayları seçtiğiniz paketler doğrultusunda en ince ayrıntısına kadar ekspertiz uzmanları tarafından inceleniyor. Ayhan Oto ekibi, bu süreci sizler için denetliyor, rapor oluşturuyor ve danışmanlık sağlıyor.

MERAK ETTİKLERİNİZİ DANIŞIN!
Birikiminizi doğru değerlendirmek ve sonradan üzülmemek adına 2. el araç alımında sağlıklı ve düzgün bir ekspertiz ilk şarttır. Yükselen otomobil sektörünün doktoru Ayhan Oto, bu noktada devreye girmeye ve size yardımcı olmaya hazır. Mimar Sinan Mahallesi, Akpınar Sokak, No:6/C Sanayi Sitesi'nde faaliyet gösteren Ayhan Oto'ya 0(212) 736 04 36 - 0(536) 688 71 77 - 0(554) 930 79 78 nolu numaralardan ve www.otoekspertizsilivri.com adresinden ulaşabilirsiniz.
Hazal BAŞARAN

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki Aycan Yılmaz vefat etti
Sonraki » Gazitepespor sahaya indi

YORUM YAP