Asrın Kardeşler kahvaltıda iddialı

Asrın Kardeşler kahvaltıda iddialı

21.03.2018 10:19:00

Son zamanlarda popülaritesi hızla artan Asrın Kardeşler; kahvaltıda en çok tercih edilen adresler arasında yer alıyor.

Açıldığı günden beri Silivri'nin gözde mekânları arasındaki yerini alan Asrın Kardeşler, hafta içi ve hafta sonu zengin kahvaltılık çeşidiyle konuklarını ağırlıyor. Şarküteri ve restoran konseptini başarıyla sunan Asrın Kardeşler; iddialı menüleri, yöresel lezzetleri, farklı sunumu ve davetkâr ortamı ile sizleri de unutamayacağınız bir kahvaltı deneyimine davet ediyor. Çeşitli menüsüyle mutlaka damak tadınıza uygun kahvaltılıklar bulacaksınız…

SEÇENEĞİ BOL BİR MEKAN
Güler yüzlü hizmet ve sıcak bir ortamın adresi Asrın Kardeşler'de; Serpme Kahvaltı, Sıcak Kahvaltı ve Asrın Kahvaltı seçenekleri sizleri bekliyor.
Serpme Kahvaltıda; sahanda yumurta, sigara böreği, vişne-çilek-turunç reçeli, yeşil-siyah zeytin, fındık ezmesi, tereyağı, bal, kaymak, acuka, kuru yemiş, baharatlı zeytin yağı, beyaz peynir, örgü peynir, hellim peynir, jambon, pastırma, elma dilim patates, közlenmiş biber, soğan halkası ve sınırsız çay. (2 kişilik - 35 TL)
Sıcak Kahvaltıda; sahanda yumurta, sigara böreği, tulum peyniri, beyaz peynir, bal, kaymak, közlenmiş biber, elma dilim patates, soğan halkası, domates, ikişer çay. (15 TL)
Asrın Kahvaltıda; haşlanmış yumurta, yeşil-siyah zeytin, kaşar, beyaz peynir, tulum peyniri, tereyağı, sosis, salam, patates kızartması, vişne-çilek reçeli, ikişer çay yer alıyor. (12.50 TL)

Tüm bu seçeneklerin yanında kahvaltıların olmazsa olmazı tost, sucuklu - pastırmalı - kavurmalı omlet hatta muhlamaya kadar uzanan iştah açıcı lezzetlerden de sipariş verip çok zengin içerikli bir kahvaltı yapabilirsiniz.
Hazal BAŞARAN

YORUM YAP