Aktaş’ın gözdeleri görücüye çıktı

Aktaş’ın gözdeleri görücüye çıktı

12.08.2016 09:39:22

Hayvancılık serüveninde 40 yılı geride bırakan İdris Aktaş, Kurban Bayramına az bir zaman kala büyükbaşları 6 Bin TL'den, küçükbaşları 500 TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkardı.  

Aktaş Hayvancılık, kurban ibadetinizi son sistem kesimhanesinde İslami usullere uygun biçimde yerine getirmeniz için kolaylıklar sunuyor. 40 yıllık tecrübesini müşterileri ile paylaşmaktan heyecan duyan İdris Aktaş, 18 dönüm arazi üzerine kurulu tesiste doğal yemlerle beslenerek yeşil meralar üzerinde yayılan kurbanlıklarını görücüye çıkardı. Aktaş Hayvancılık uzman kasap kadrosu ile dini hükümlere ve hijyenik şartlara riayet ederek kurban kesimini bizzat yapıyor üstelik parçalama ve poşetleme hizmetlerini de ücretsiz olarak veriyor. Müşteri memnuniyetinin esas alındığı kurban satış yerinde zorluk çekmeden kurbanlıklarınızı temin edip kestirebilirsiniz.

HER ÇEŞİT KURBANLIK BULUNUYOR
Kurban yetiştiriciliği, temini ve satışı konusunda bölgemizde rüştünü ispatlayan İdris Aktaş'ın çiftliğinde holstein, besi danası, karasığır, montofon, Trakya kıvırcık koyunu, Gökçeada koyunu, koç, burma keçi, manda gibi özel ırkları rahatlıkla bulabilirsiniz. Yaylım malı, suni yem verilmeden doğal besinlerle yetiştirilen kurbanlıklar müşterilerini bekliyor.
Aktaş Hayvancılık, adaklık kurban, akika kurbanı, şükür kurbanı, bağış kurbanı, kazaya belaya karşı kurban, bayramda ibadet niyeti ile kurban kesmek isteyenler veya sağlıklı et yemek isteyenler için yıl boyunca hizmet veriyor.

“KURBANLIK VASFI TAŞIYANHAYVANLARI KESİYORUZ”
Aktaş Hayvancılık, kurban organizasyonu konusunda her türlü ihtiyacınızı karşılayacak ka-pasite ve teknolojiye sahip modern bir tesis. Uzun yıllardır bir aile işletmesi şeklinde hayvancılık faaliyeti yürüten İdris Aktaş yaptıkları işi, “Kurbanın ibadete vesile olan bir iş olduğunun şuurunu taşımaktayız. Bu nedenledir ki sadece kurbanlık vasfını taşıyan hayvanları kurban olarak kesiyoruz. Amacımız her türlü bütçeye uygun kurbanlık temin etmek ve herkesin bu ibadetini en zahmetsiz şekilde yapmasına yardımcı olmak” şeklinde özetliyor.

“GÖNÜL RAHATLIĞI İLE KURBANLIK ALIŞVERİŞİNİZİ YAPABİLİRSİNİZ”
Kurban kesim işlemi hakkında da açıklamada bulundu. “Alıcısı tarafından beğenilen kurbanlıkları ayırıyor, kesim gününe kadar besisine devam ediyoruz. Bayram zamanı sırası gelen kurban kesim sahasına getirilir, kurban sahiplerinden vekâlet alınarak kurbanın kesim işlemi yapılır. Kurban etlerini parçalara ayırıp poşetler, araçlarına kadar götürerek kurban sahiplerine teslim ederiz. Gönül rahatlığı ile kurbanlık alışverişinizi yapabileceğiniz nitelikli bir ortam sağladık” diyen Aktaş, kurban alacak herkesi Aktaş Hayvancılık'a davet ediyor.
Bilgi almak için Yolçatı Mahallesinde bulunan Aktaş Hayvancılık'a uğrayabilir ya da 0535 252 66 06 – 0537 368 52 70 – 0544 735 96 09 nolu numaraları arayabilirsiniz.

Hazal BAŞARAN

YORUM YAP