Akören Ümit Aksun’da karne töreni

Akören Ümit Aksun’da karne töreni

23.06.2022 10:06:42

Akören Ümit Aksun İlk ve Ortaokulu, 2021-2022 eğitim-öğretim yılı kapanışını gösteriler eşliğinde gerçekleştirerek öğrencilerine karnelerini dağıttı.

Akören Ümit Aksun İlk ve Ortaokulu, Murat Çınar'ın müdürlüğünde, 2021-2022 eğitim-öğretim yılı kapanışını, renkli gösteriler eşliğinde coşku içinde gerçekleştirdi.

akören 1

Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitlerimizin manevi huzurunda saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan programda ilkokul öğrencilerin gösterilerini sundu, başarılı öğrenciler ödüllendirildi ve öğrencilere karneleri dağıtıldı.

akören 3

İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Hüseyin Çağılcı ve Can Cihangir Turan, Akören Ümit Aksun karne törenine katılarak çocukların sevincine ortak oldular.

Okul Müdürü Murat Çınar, yıl sonu mesajında şu ifadelerine yer verdi: “Yorucu ama bir o kadar da keyifli ve büyük bir kısmı pandemi etkisi altında geçen 2021-2022 Eğitim Öğretim yılını tamamlamış bulunuyoruz. Özellikle pandemi döneminin sıkıntısız bir biçimde sonlanmasında büyük bir payı olan ve kurallara uyumlu hareket eden bütün öğrencilerimizi kutluyorum. Öğrencilerimize bu yolda rehberlik eden bütün öğretmenlerimize ve yapmış olduğumuz uyarılar doğrultusunda gerekli tedbirleri alan bütün velilerimize teşekkür ediyorum. 2021-2022 Eğitim Öğretim yılında okulumuzda gerek akademik gerekse sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetleri en yoğun şekilde sürdürdük. Bundan sonraki dönemde de sürdürmeye devam edeceğiz. Yapılan LGS sınavında göstermiş oldukları performans nedeniyle bütün 8. Sınıf öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Tercih döneminde yapacağımız rehberlik çalışmasıyla öğrencilerimizin en iyi okullarda olacağına yürekten inanıyorum. Kendilerine bundan sonraki yaşamlarında başarı ve mutluluklar diliyorum.

“SEVDİĞİNİZ ETKİNLİKLER VE KİTAP OKUYARAK GEÇİRECEĞİNİZ BİR TATİL OLSUN”

Sevgili Öğrencilerim, 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılında, derslerdeki ve sosyal etkinliklerdeki başarılarınızdan dolayı hepinizi tebrik ediyorum. Güzel bir tatili ve dinlenerek vakit geçirmeyi sonuna kadar hak ettiniz. Tatil döneminde, sevdiğiniz etkinliklere zaman ayırırken kitap okuyarak geçireceğiniz süreleri de planlamanızı istiyorum.

ÖĞRETMENLERE TEŞEKKÜR

Değerli Öğretmen Arkadaşlarım, Cumhuriyetimizin kurucusu ve Baş Öğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün gösterdiği hedeflerin eğitim yoluyla gerçekleşebileceği gerçeğinden hareketle sınıflarınızda bilgi, beceri ve deneyimlerinizden yararlanmayı bekleyen öğrencilerinize karşı; sevgi dolu, sabırlı, hoş görülü ve aynı zamanda yenilikleri takip eden, bilgilerini güncelleyen, öğrenmeye açık birer eğitim lideri olmanın görev bilinciyle hareket ettiğiniz ve mesai kavramı olmadan gösterdiğiniz fedakârca çalışmalarınızdan dolayı siz değerli meslektaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum.

VELİLERE TEŞEKKÜR VE ÖNERİ

Değerli velilerim, eğitim öğretim sürecine aktif katılımınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Karneler çocuklarınızın nasıl bir insan olduğunu değil, onların okul derslerindeki durumlarının nasıl olduğunu ortaya koyan belgelerdir. Bu bilinçle çocuklarınızın karnelerini değerlendirirken onların kişiliklerini zedeleyici, öz güvenlerini yitirmelerine yol açacak suçlamalardan kaçınmanızı özellikle rica ediyorum. Çocuklarınızın daha iyi sonuçlar elde edebilmesi ve davranışları örnek bir birey olmalarını sağlayabilmek için olumlu bir iletişim dili ile çocuklarınızın sorumluluk duygularını geliştirmeye çalışmanızın, kendilerine güvenmesini sağlamanızın, birlikte vakit geçirmenizin, onları daima cesaretlendirmenizin, aile içi huzuru ve sevgi ortamını onlar için hazırlamanızın, kendiniz de örnek olacak şekilde çocuklarınızın okuma alışkanlığı kazanmasını sağlamanızın, her çocuğun kendine özgü özellikleriyle bir birey olduğu gerçeğinden hareketle çocuklarınızı akranları ile kıyaslamamanızın çok önemli olduğunu düşünüyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle öğrenci, öğretmen ve velilerimize sağlık, huzur, başarı ve mutluluk dolu bir tatil temenni ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

akören 4

Renginar SALİ

 

 

 

 

 

YORUM YAP