AK Parti, 2023 hedefleri ile hizmet yolunda devam etmekte

AK Parti, 2023 hedefleri ile hizmet yolunda devam etmekte

22.08.2016 10:12:17

14 Ağustos 2002 yılında AK Parti kuruluş yıldönümü dolayısıyla AK Parti Silivri Gençlik Kolları sosyal medyadan bir mesaj yayınladı.

“Millete hizmet gayesiyle kurulan partimizin bugün 15. yıldönümünü kutluyoruz. Hiç bir siyasi partiye nasip olmayan başarılara imza atan partimiz 15 hizmet yılının 14'ünü millete hizmet ederek gerçekleştirmenin haklı gururunu yaşıyor” ifadelerinin yer aldığı açıklama aynen şu şekilde: “Her türlü engellemelere rağmen arkasına aldığı milletin desteğiyle başarı grafiğini sürekli arttırarak ilerleyen AK Parti; uyguladığı hizmet politikalarıyla ve 2023 hedefleri ile hizmet yolunda devam etmekte. Ülkemizin AK Parti döneminde hızla büyümesi bazı dış güçleri rahatsız etmiş ve bununla birlikte 15 Temmuz Cuma gecesi Fettullahçı terör örgütüyle birlikte bu dış güçler ülkemize darbe girişiminde bulunarak ülkemizin bu hızlı büyümesinin onlara ne denli rahatsızlık verdiğini gözler önüne sermiştir. Fakat Partimizin Kurucu Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanımız ile Başbakanımızın o geceki dik duruşu, kararlılığı ve aziz milletimizin Cumhurbaşkanımızın talimatıyla sokaklara dökülerek darbecilerin tanklarına karşı bedenlerini siper etmesi ülkemizi büyük bir kaostan kurtarmıştır.
Bundan öncesinde olduğu gibi bundan sonrasında da desteğini esirgemeyeceğine inandığımız Aziz Milletimize o geceki duruşundan dolayı bir kez daha teşekkür ederiz.
Partimizin 15. kuruluş yıldönümünün ülkemize, milletimize hayırlara vesile olmasını diliyoruz.”

Sevginar SALİ

YORUM YAP