ADD’den Kültür Merkezi atağı

ADD’den Kültür Merkezi atağı

8.02.2016 11:33:26

Atatürkçü Düşünce Derneği kısa bir süre önce gerçekleştirilen genel kurulunun ardından yeni döneme iddialı bir giriş yaptı.

YALÇINTAŞ: SİLİVRİ'YE KÜLTÜR MERKEZİ KAZANDIRMAK İÇİN HAREKETE GEÇİYORUZ
Çarşamba günü Kahve Diyarı'nda ilk basın toplantısını düzenleyen yeni yönetim Silivri'ye Kültür Merkezi kazandırma kararlılığıyla dikkat çekti. Bu hedef doğrultusunda eylemlerde bulunacaklarını belirten ADD Silivri Şube Başkanı Süleyman Yalçıntaş, Hülya Mandacıoğlu, İpek Yürekli, Neslihan Bayraktar, Ramazan Işıklar, Ahmet Ataman ve Şerif Kahraman yönetim kurulu üyeleri ile yapmak istediklerini kamuoyuyla paylaştı.

“BEKARLAR'DAN DESTEK ALDIK, MEDYANIN DA DESTEĞİNİ BEKLİYORUZ”
ADD olarak yeni dönemde öncelikli amaçlarının kültürel-sosyal faaliyetler olarak aktaran Şube Başkanı, “ADD olarak kolları sıvıyoruz ve Silivri'ye uzun zamandır hasretini çektiği Kültür Merkezini kazandırmak için eyleme geçiyoruz” dedi. Silivri Kaymakamı Faruk Bekarlar'dan da bu yönde destek aldıklarını aktaran Yalçıntaş, ilk olarak imza kampanyası ile başlayacaklarını söyledi. Bununla ilgili stant kuracaklarını ve yürüyüşler gerçekleştireceklerini de ekleyen ADD Başkanı, medyadan Silivri'ye Kültür Merkezi kazandırma çabalarına destek beklentisini ifade etti.
Haber MERKEZİ

YORUM YAP